مدیرکل امور اجتماعی استانداری مرکزی:

۴ هزار بیمار سرطانی در استان وجود دارد

۴ هزار بیمار سرطانی در استان وجود دارد
مدیرکل امور اجتماعی استانداری مرکزی گفت:۴ هزار بیمار سرطانی و حدود سه هزار بیمار خاص در استان وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیار آفتاب مدیرکل امور اجتماعی استانداری مرکزی در جلسه ستاد حمایت از بیماران خاص استان اظهار داشت:در استان مرکزی دو هزار و ۸۸۰ نفر بیمار خاص وجود دارد که از این تعداد ۴۵ درصد مرد و ۵۵ درصد زن هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیار آفتاب,

غلامرضا فتح‌آبادی  افزود: بر اساس مصوبه مجلس، پنج بیماری کلیوی، دیالیز، ام اس، تالاسمی و هموفیلی جزء بیماری‌های خاص هستند.
وی با بیان اینکه ۱۱ مرکز درمانی بیماران خاص در استان وجود دارد، ادامه داد: نظام سلامت سالانه ۳۵ میلیارد تومان برای تأمین دارو و درمان این بیماران صرف می‌کند.
 مدیرکل امور اجتماعی استانداری مرکزی گفت: در زمینه حمایت از این بیماران طی سال‌های اخیر گام های خوبی برداشته شده ولی هنوز راه طولانی پیش رو داریم. در کشور سالانه ۳۰۰ نفر مبتلا به تالاسمی می‌شوند که این آمار قبلا سه هزار نفر بوده و در حال حاضر کاهش یافته است.
فتح‌آبادی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: دیابت هم از چالش‌های مهم در نظام سلامت کشور است.  در کشور هشت میلیون نفر و در استان ۱۴۰ هزار نفر مبتلا به دیابت هستند. دیابت مادر بسیاری از بیماری‌ها و عامل اصلی دیالیز است.
وی توضیح داد: در بیمارستان ولیعصر(عج) اراک که بیمارستان مادر است بیماران دیالزی چهار شیفته خدمات دریافت می‌کنند.
وی ادامه داد: در استان مرکزی چهار هزار بیمار سرطانی وجود دارد و سالانه هزار و ۵۰۰ نفر به این بیماران اضافه می‌شوند. هزینه سالانه هر بیمار سرطانی۱۰۰ میلیون تومان است.
فتح‌آبادی سرشماری از بیماران خاص استان و تهیه بانک اطلاعاتی  از آنان، همچنین بازدید از مراکز بهداشتی- درمانی با هدف رصد کردن مشکلات آنها را از برنامه‌های پیش رو عنوان کرد.

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه