logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس شبکه دامپزشکی گالیکش:

بیماری آنفلوانزای طیور در گالیکش مشاهده نشده است / تلفات غیرعادی طیور به شبکه دامپزشکی اطلاع داده شود

بیماری آنفلوانزای طیور در گالیکش مشاهده نشده است / تلفات غیرعادی طیور به شبکه دامپزشکی اطلاع داده شود
رئیس شبکه دامپزشکی گالیکش با اشاره به نظارت کامل بر مرغداری‌ها این شهرستان گفت: تاکنون موردی از بیماری آنفلوانزای طیور در این شهرستان مشاهده نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیلکوه سعید پورقاز در خصوص شیوع آنفلوانزای فوق حاد طیور در کشور و استان گلستان گفت: در شهرستان گالیکش 18 واحد مرغداری فعال (13 مرغداری گوشتی و 5 مرغداری مرغ مادری) وجود دارد که از ابتدای سال جاری تاکنون 31 میلیون تخم‌مرغ، 10 میلیون جوجه ریزی و قریب 2 هزار تن گوست سفید تولید کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیلکوه ,

وی افزود: مراکز مرغداری‌ها و پست قرنطینه دامی ورودی شرق استان گلستان تحت نظارت دامپزشکی گالیکش است و تاکنون هیچ مورد آنفلوانزای طیور در این شهرستان مشاهده نشده است.

,

رئیس دامپزشکی شهرستان گالیکش با اشاره به اینکه طیور ورودی شرق گلستان در پست قرنطینه تنگراه شهرستان گالیکش کنترل می‌شود؛ تصریح کرد: با تدابیر بهداشتی و قرنطینه، مورد خاصی مشاهده نشده اما شهروندان در صورت تلفات مشکوک در مرغداری‌ها، پرندگان مهاجر و مرغ‌های خانگی حتماً موارد را به دامپزشکی اطلاع دهند.

,

پورقاز با اشاره به اینکه کشتارگاه طیور در شهرستان گالیکش وجود ندارد اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام‌شده، همه گوشت‎های تولیدی در کشتارگاه‌های مرغ استان دارای بسته‌بندی هستند و بر روی آن‌ها تاریخ تولید درج می‎شود و شهروندان در موقع خرید توجه کنند که مشخصات تولید، نام کشتارگاه و تاریخ تولید بر روی بسته‌بندی وجود داشته باشد. هیچ‌گونه نگرانی برای استفاده از گوشت‌های دارای مجوز و برچسب وجود ندارد.

, ‎, ‎,

رئیس دامپزشکی شهرستان گالیکش با اشاره به ممنوع بودن عرضه مرغ زنده در استان گلستان، افزود: شهروندان از خریدن هر نوع طیور زنده، بومی و پرندگان مهاجر خودداری کنند.

,

به گفته وی در شهرستان گالیکش حدود 12 مرکز عرضه مرغ زنده وجود داشت که طی ماه گذشته تاکنون 8 مرکز آن پلمپ شده است.

,

پورقاز با اشاره به اینکه کمیته آنفولانزای طیور گالیکش با شرکت شبکه دامپزشکی، شبکه بهداشت و محیط‌زیست به ریاست فرماندار طی ماه گذشته تشکیل‌شده است؛ برگزاری کلاس آموزشی برای مرغداران، پیامک و نامه‌نگاری توصیه‌های بهداشتی – قرنطینه‌ای به مرغداران، دهیاران و شوراهای اسلامی، بازدید مستمر از روستاها، مرغداری‌ها و آب‌بندانها، جلسه آموزشی برای دهیاران با حضور بخشداران، مکاتبه با نیروی انتظامی جهت تشدید نظارتی پست قرنطینه دامی ورودی شرق استان گلستان در شهرستان گالیکش و ممانعت به عمل آوردن فروش مرغ زنده در شهرستان به همراه شهرداری را ازجمله اقدامات کمیته آنفولانزای طیور شهرستان گالیکش اعلام کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه