مدیرکل محیط زیست لرستان

منتظر پاسخ کمیته فنی کنوانسیون رامسر برای ثبت تالاب های پلدختر هستیم

منتظر پاسخ کمیته فنی کنوانسیون رامسر برای ثبت تالاب های پلدختر هستیم
مدیرکل محیط زیست لرستان گفت:کارهای مطالعاتی ثبت تالاب های پلدختر در کنوانسیون رامسر صورت گرفته و منتظر پاسخ کمیته فنی در این خصوص هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ،مهرداد فتحی بیرانوند مدیرکل محیط زیست لرستان در گفتگو با خبرنگار بیان روز با اشاره به اینکه ثبت تالاب های پلدختر در کنوانسیون رامسر از مطالبات دوستداران وعلاقه مندان به طبیعت ومحیط زیست می باشد اظهار داشت:ثبت تالاب های پلدختر در کنوانسیون رامسر مقدمات کار انجام شده و این مسائل منوط به یک سری شاخص ها وبحث های مطالعاتی و تنوع زیست محیطی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ،, مهرداد فتحی بیرانوند مدیرکل محیط زیست لرستان در گفتگو با خبرنگار , بیان روز, بیان روز,  با اشاره به اینکه ثبت تالاب های پلدختر در کنوانسیون رامسر از مطالبات دوستداران وعلاقه مندان به طبیعت ومحیط زیست می باشد اظهار داشت:ثبت تالاب های پلدختر در کنوانسیون رامسر مقدمات کار انجام شده و این مسائل منوط به یک سری شاخص ها وبحث های مطالعاتی و تنوع زیست محیطی است.,

وی تصریح کرد:برای ثبت در کنوانسیون کارهای مطالعاتی را انجام داده ایم و منتظر نظر فنی کمیته هستیم.

,

 مدیرکل محیط زیست لرستان با اشاره به واژگونی تانکرها و آلودگی محیط زیست در پلدختر اضافه کرد:سازمان محیط زیست با دستگاه های متولی مکاتبات لازم را انجام داده و ستاد مدیریت بحران استان هم در این خصوص مکاتباتی داشته اند.

,

فتحی بیرانوند ادامه داد:این موضوع از طریق ابتکار رئیس سازمان محیط زیست یا وزارت راه وشهرسازی و وزارت امورخارجه انجام شده است.

,

وی ادامه داد:نصب گاردریل ،ورود جدی پلیس راه و الزام کشورهای مبدا به رعایت کنوانسیون بازل از دیگر اقدامات برای کاهش واژگونی تانکرها و آلودگی زیست محیطی می باشد.

,

این مسئول با اشاره به اینکه میزان واژگونی تانکرها کاهش یافته است ابراز امیدواری کرد:امیدواریم با انجام این کارهای زیربنایی ،قانونی و اقدامات تکمیلی همچون تعریض جاده و حذف نقاط بحرانی بتوانیم این مسائل ومشکلات را مرتفع کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه