فرمانده انتظامی استان ایلام:

۳۵ قطعه اشیاء عتیقه در شهرستان دره شهر کشف شد

۳۵ قطعه اشیاء عتیقه در شهرستان دره شهر کشف شد
فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: ۳۵ قطعه اشیاء عتیقه در شهرستان دره شهر کشف شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمره خبر ، سردار "نور علی یاری" فرمانده انتظامی استان ایلام امروز در جمع خبرنگاران گفت: با اطلاع پلیس مبنی بر خرید و فروش اشیاء عتیقه توسط افرادی در شهرستان دره شهر موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آن شهرستان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمره خبر ،,

 

,

وی اظهار کرد: با اشراف اطلاعاتی محل نگهداری اشیاء عتیقه در یکی از محله های شهرستان دره شهر شناسایی و بلافاصله عملیات کشف و دستگیری قاچاقچیان آثار باستانی با همکاری یگان حفاظت میراث فرهنگی آغاز شد.

,

 

,

یاری افزود: دراین عملیات تعداد۳۵ قطعه اشیاء عتیقه کشف وضبط شد.

,

 

,

فرمانده انتظامی استان ایلام  با اشاره به دستگیری یکنفر در این رابطه خاطرنشان کرد: اشیاء تاریخی کشف شده شامل،سکه،انگشتر،کوزه و...است.

, فرمانده انتظامی استان ایلام  با اشاره به دستگیری یکنفر در این رابطه خاطرنشان کرد: اشیاء تاریخی کشف شده شامل،سکه،انگشتر،کوزه و...است.,

 

,

پایان پیام/ز

, پایان پیام/ز]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه