نماینده مردم دشت آزادگان و هویزه:
در آینده بحث اشتغال با یک دید و نگرش جدید در سال 96 شروع خواهد شد
بحث اشتغال با یک دید و نگرش جدید در سال 96 شروع خواهد شد و در قرارداد های جدید نفتی با سفارش و تأیید وزیر محترم نفت آقای زنگنه به عنوان اولولیت به کار گیری نیروهای بومی دستورات اولویت به کارگیری نیروهای بومی باید باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سوسنگرد نیوز : قاسم ساعدی در جلسه پرسش و پاسخ و ارائه گزارش عملکرد 7 ماهه در شهر بستان گفت : امروز مفتخرم که به عنوان خدمتگذار مردم و به عنوان فرزند این مردم در این شهر شهید پرور و طریق القدس و تاریخی بستان ، در خدمت اهالی محترم بستان حضور پیدا کردم تا ادای وظیفه ای کرده باشم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوسنگرد نیوز : قاسم ساعدی در جلسه پرسش و پاسخ و ارائه گزارش عملکرد 7 ماهه در شهر بستان گفت : امروز مفتخرم که به عنوان خدمتگذار مردم و به عنوان فرزند این مردم در این شهر شهید پرور و طریق القدس و تاریخی بستان ، در خدمت اهالی محترم بستان حضور پیدا کردم تا ادای وظیفه ای کرده باشم., سوسنگرد نیوز,
وی افزود : جای تقدیر و تشکر دارد که به این فرزند اعتماد کردید و به عنوان امین و وکیل شما به ما رای داده اید تا بتوانیم خدمتگذار خوبی برای شما باشیم.
ساعدی نماینده مردم شریف دشت آزادگان و هویزه ادامه داد : به من واجب است که از این فرهنگ اصیل از این آباد پر افتخار و خانواده شریف و جوانان دلاور و وفادار و ولایتمدار باید بعنوان خدمتگذار در کنار آنها بایستم و درد این مردم را باید به گوش مسئولان کشوری و استانی برسانم.
نماینده مردم دشت آزادگان عنوان کرد: صداقت و شفافیت از شاخصه های بسیار خوب این فرهنگ نظام مقدس جمهوری اسلامی است ، امام امت ، مقام معظم رهبری ، همیشه مسئولین را به صداقت و شفافیت توچیه می کنند ، بر ما ولایتمداران واجب است که باید هر چه در دست داشته باشیم ، خدمت مردم شفاف و با صلابت ارائه دهیم.
,
,
ساعدی بیان کرد : مأموریت من ، غیر از قانون گذاری و نظارت بر اجرای درست قانون و مأموریت بنده مختص به شرهستان خاصی نیست و به عنوان نماینده پارلمانی ملت ایران که در حد کل و در حد عام باید نگاه بکنیم ، باید از این موقعیت و جایگاه قانون ها در جهت توجیه و در جهت انتقال درد ها و چالش ها منطقه و در حد رفع آنها نهایت بهره و استفاده را ببریم .
کاندیداتوری
وی اضافه کرد : مردم عزیز این سرزمین برحسب اهداف و برنامه هایی که در دوره کاندیداتوری بنده مطرح کرده بودم ، به من رأی دادند و به من اعتماد کردند و الان وقت آن رسیده که این اهداف را عملی کنیم و برای حل این مسائل و اهداف در تلاش باشیم تا آن قولی که به مردم شریف داده بودیم محقق شود.
,
,
ساعدی اظهار داشت : من در 2 برهه گام برداشتم ، یکی قرائت بنده از وضعیت سیاسی مملکت و از وضعیت اجرای مملکت باعث شده که بر من واجب باشد که در بحث عمران ورود پیدا کنم ، چون دو چیز برای من بوده و هست و خواهد بود که آنها اشتغال و عمران هستند، اگر من رفع بیکاری کردم و در بحث اشتغال گام برداشتم و دست جوانان تحصیل کرده را گرفتم در واقع یک مشکل زیر ساختی و بسیار مهم را حل کرده ام.
وی افزود : این تنها کفایت نمی کند و باید در بحث عمران و در پروژه های عمرانی ، زیر ساختی و زیر بنایی در جهت رفع مشکلات و در جهت ایجاد امکانات رفاهی و خدماتی برای مردم یک واحد ضرروری و از واجبات این برهه زمانی است ، لذا من برجسب اولویت ها حرکت کردم و با یک مطالعه و نگرش جدید من آمده ام هم با شرکت های نفتی و با فرصت های شغلی موجود در منطقه دشت آزادگان و هویزه تنه زدم و به مسئولین خواستیم که به این نیاز منطقه احترام داشته باشند.
نماینده مردم دشت آزادگان و هویزه گفت : ما در این مدت 6 ماه حضور در مجلس توانستیم زمینه ای را آماده کنیم و دست دست جوانان منطقه محروم دشت آزادگان و هویزه را بگیریم، ان شالله در آینده نزدیک بحث اشتغال با یک دید و نگرش جدید در سال 96 شروع خواهد شد و در قرارداد های جدید نفتی با سفارش و تأیید وزیر محترم نفت آقای زنگنه به عنوان اولولیت به کار گیری نیروهای بومی دستورات اولویت به کارگیری نیروهای بومی باید باشد.
,
,
وی همچنین گفت : 60 الی 70 درصد توان بنده در بحص عمران است ، چون دولت سال آخرش است و ماههای آخر دولت است و دولت می خواهد کارنامه اعمال خود را تحویل دهد، پس من بر حسب تشخیص خودم باید از این فرصت استفاده کنم تا بتوانم حق بیشتری را برای شهرستان های دشت آزادگان و هویزه بگیریم و در زمینه عمران و زیر ساخت های دشت آزادگان و هویزه با نقشه راه از قبل تدوین شده با مشورت نخبگان و مسئولین منطقه به عنوان مأموریت خودم تلقی کردم و به عنوان یک امر واجب به طور روز مرده بر حسب تقسیم کار دنلال کردم و انچه که به نتیجه رسیده خدمت شما ارائه می دهم.
]
ارسال دیدگاه