نماینده مردم شرق هرمزگان گفت:
ورود جوانان به عرصه های علمی و مدیریتی لازم و ضروری است
نماینده مردم شرق استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از عرصه های مهم رویارویی نظام جمهوری اسلامی با جبهه استکبار، ورود جوانان در عرصه های علمی و مدیریتی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میناب جنوب، حجت الاسلام و المسلمین سید مصطفی ذوالقدر نماینده مردم شرق استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در حاشیه دیدار با معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش وپرورش شهرستان میناب حضور جوانان در عرصه های مدیریتی را لازم و ضروری دانست و گفت: یکی از عرصه های مهم رویارویی نظام جمهوری اسلامی با جبهه استکبار، موضوع جوانان و حضور آنان در عرصه های علمی و مدیریتی است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میناب جنوب,حجت السلام ذوالقدر تأکید کرد: جبهه مقابل نظام اسلامی به دنبال تغییر هویت دینی و انقلابی جوان ایرانی، و گرفتن امید، نشاط و انگیزه از آنان است و تنها راه مقابله با این رویارویی پنهان و پیچیده، تربیت جوانانی متدین، انقلابی، پاکدامن،هوشیار، امیدوار، شجاع و فداکار است.
,نماینده مردم شرق استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی افزود: علی رغم وجود برخی مسکلات در پیش پای جوانان ولی به لطف خداوند روزی فرا خواهد رسید که مشکلات بهتدریج از بین خواهند رفت و جوانان در قله قرار خواهند گرفت اگر چه ممکن است با سختی هایی روبرو شود اما در نهایت پیروز خواهند شد.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه