کارشناس معاونت غذا و داروی علوم پزشکی تبریز تأکید کرد؛
پیشگیری از بیماریهای مختلف با مصرف نان سبوسدار
کریمی گفت: سبوس موجود در نان موجب ایجاد سیری کاذب و در نتیجه باعث کنترل قند خون مصرف کننده شده و با توجه به میزان بالای فیبر موجود، دفع سریع چربی از روده را در پی دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زیتون، کریمی، کارشناس آرد و نان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص نانهای سبوسدار و غنی شده اظهار داشت: از نظر ویتامینهای گروه B و مواد معدنی، نان سبوسدار در مقایسه با نانهای بدون سبوس و یا نان سفید، برتریِ حدود دوبرابری دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون,وی افزود: سبوس موجود در نان موجب ایجاد سیری کاذب و در نتیجه باعث کنترل قند خون مصرف کننده شده و با توجه به میزان بالای فیبر موجود، دفع سریع چربی از روده را در پی دارد که در کنترل بیماریهای چربی خونِ بالا و قلبی و عروقی موثر بوده و همچنین موجب پیشگیری از بیماریهای روده از جمله یبوست می شود.
,کارشناس آرد و نان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تأکید کرد: با پیگیریهای این معاونت ۲۵ واحد آرد سازی فعالِ استان غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک را بصورت کامل انجام میدهند و نمونه برداری و آزمایشات لازم جهت پایش این امر مهم بصورت فعال و جدی توسط این معاونت انجام می گیرد.
,کریمی در خصوص افزودنی های غیر مجاز نان خاطر نشان کرد: برای تولید نان در واحدهای نانوایی راهنمایی های لازم به نانوایان جهت پیشگیری از عوارض جانبی و استفاده از موادی مانند جوش شیرین، نمک زیاد و ... صورت گرفته است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه