مستند" تشریفات خصوصی" ساخت جوان نور آبادی
سجاد ایمانی فیلمساز خوش استعداد ممسنی توانسته در چند ماه اخیر با اثر تشریفات خصوصی چندین جایزه و تندیس در سطح جشنواره های کشوری کسب کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نورآنلاین، سجاد ایمانی فیلمساز خوش استعداد ممسنی توانسته در چند ماه اخیر با اثر تشریفات خصوصی چندین جایزه و تندیس در سطح جشنواره های کشوری کسب کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نورآنلاین,این هنرمند ممسنی توانست دو تندیس بهترین کارگردانی مستند و تندیس جایزه بزرگ جشنواره بین المللی فیلم رویش را برای فیلم مستند تشریفات خصوصی به دست آورد.
,این مستند اجتماعی با زمان ۳۱ دقیقه در شهر نوراباد تهیه شده است. ایمانی پیش از این ۲ جایزه با ارزش در جشنواره ملی نیایش و تندیس بهترین مستند جشنواره برکه را نیز به دست آورده بود.
,

, داستان فیلم 'تشریفات خصوصی' پیرامون فردی است که مقدمات مُردن خویش را فراهم می کند و در نهایت فیلم، نیز فوت می کند و فیلم از این منظر، موضوعی خاص اجتماعی را دنبال می کند.
,این فیلم به طور کلی، پیرامون مرگ است اما کاری شوخ و طنز به حساب می آید و فیلم ترسناک و ناراحت کننده نیست همچنانکه با مشاهده برخی بخش های فیلم، می خندید.
,این مستند در در جشن خانه سینما توانست جزء 13فیلم برگزیده سال ایران شود. بنابراین انتظار می رود که این مستند روی آننتن صدا و سیما برود. هرچند که به گفته ی ایمانی تا کنون مذاکراتی با شبکه های مستند و افق صورت گرفته و امیداریم این مستند از طریق این شبکه ها پخش گردد.
,گفتنی است ایمانی هم اکنون در حال ساخت مستند جدیدی است که به گفته خودش یکی از جنجالی ترین مستند های سینمای ایران خواهد بود.
]
ارسال دیدگاه