به مناسبت نیمه شعبان صورت گرفت؛

برپایی جشنواره "شعر مکران"در شهرستان کنارک

برپایی جشنواره "شعر مکران"در شهرستان کنارک
جشنواره شعر مکران با حضورمسئولین استان،شهرستان و تعداد زیادی از شاعران استان در محل سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کنارک برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از طلوع کنارک،افشین ارشادی اظهار داشت: <<جشنواره شعر و ادب مکران >>با حضور حجت‌الاسلام عباس دانشی مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان،علما، مسئولان،شاعران و مردم شهرستان کنارک، آغازگردید.
وی افزود:در این جشنواره، ۷۰ نفر از شاعران و ادیبان بلوچ‌ زبان از شهرستان‌های جنوبی استان حضور یافته‌اند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کنارک گفت:این جشنواره به همت و همکاری شهرداری و شورای شهر شهرستان کنارک در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود.
وی گفت :هدف از برگزاری این جشنواره، آشنایی شاعران و ادیبان، بستر سازی برای جایگاه شعر و ادب بلوچی در قالب‌ شعرهای حماسی، اجتماعی و غیره است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد کنارک بیان کرد: ما باید بپذیریم که روحمان با شعر دوستی بسیار دیرین و پیوندی ناگسستنی دارد.
ارشادی ادامه داد:شعر یار دیرین و دلبر شیرین مردم این مرز و بوم است و سهم شعر در حراست و نگاهبانی زبان شیرین پارسی و بلوچی در ادب و عرفان این سرزمین بسیار چشمگیر بوده است.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, طلوع کنارک,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه