دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر کردستان:
با سلاح هوشیاری در مقابل ضربه های نرم دشمن در فضای مجازی مقابله کنیم
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر گفت: ضربه هایی که استکبار از طریق فضای مجازی بر پیکر جوانان وارد می سازند، مصیبت بارتر از هرگونه حادثه ای است و باید با سلاح هوشیاری در مقابل این ضربه ها ایستاد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشاهوخبر؛ دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر کردستان ضربه ای که دشمنان از طریق فضای مجازی بر پیکر جوانان وارد می سازند را فاجعه ای روزمره و تلخ تر از هر حادثه دیگر درکشور اعلام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهوخبر,محمود اله مرادی که در نشست ستاد امربه معروف ونهی از منکر کامیاران سخن می گفت، ضمن تسلیت حادثه پلاسکو و جان باختن جمعی از آتش نشانان قهرمان عنوان داشت: این حادثه مصیبتی بزرگ بود و باید قدردان تلاش های مجاهدت گونه آتش نشانان باشیم.
,وی اضافه کرد: اما ضربه هایی که دشمنان و استکبار از طریق فضای مجازی بر پیکر جوانان وارد می سازند، سخت تر و مصیبت بار تر از هرگونه حادثه ای است و باید با شجاعت و با سلاح هوشیاری در مقابل این ضربه ها ایستاد و دست های مجازی دشمن را قطع کرد.
,دبیرستاد امربه معروف و نهی از منکر کردستان به مقابله با اقدامات استکبار تحت عنوان جنگ نرم وسخت اشاره کرد و ابراز داشت: دشمنان با بهره گیری از تمام امکانات و بویژه گستره فضای مجازی به دنبال شبهه افکنی و ترویج مسائل غیر اخلاقی در بین جوانان هستند؛ ما باید با هوشیاری و ایجاد بصیرت به فکر مقابله با آنان باشیم.
,اله مرادی درادامه سخنان خود به فعالیت 4500 شورای امر به معروف درکردستان اشاره کرد وگفت: جلوگیری از منکرات در جامعه به نفع همه است، بهتر است در اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در پی سالم سازی محیط زندگی باشیم.
,در ادامه این نشست، اعضای ستاد در کامیاران درباره مباحث مطرح شده و نیازهای اجتماعی شهرستان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه