رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان:

«عزت و استقلال» از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است

«عزت و استقلال» از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است
خسروی وفا تأکید کرد: عزت و استقلال ایران که حاصل خون هزاران شهید است از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان در جلسه ستاد بزرگداشت ایام‌الله دهه مبارک فجر در دادگستری استان ضمن تبریک فرارسیدن این ایام آن را زمان مناسبی برای انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول سی‌وهشت سال آن دانست و بیان کرد: باید تلاش شود با اجرای برنامه‌های جاذب و تأثیرگذار نسل دوم و سوم انقلاب را هر چه بیشتر با پیشرفت‌ها و کامیابی‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در تمامی عرصه‌ها آشنا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

احمد خسروی وفا تأکید کرد: عزت و استقلال ایران که حاصل خون هزاران شهید است از مهم‌ترین دستاوردها محسوب می‌شود که شایسته است به‌درستی در مقایسه با قبل از انقلاب به نمایش گذارده شود.

,

وی اظهار کرد: قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان همانند سال‌های گذشته همگام و همراه با مردم شریف و ولایتمدار اصفهان در برنامه‌های ایام‌الله دهه فجر حضورداشته و عملکرد، پیشرفت‌ها و توفیقات قوه قضاییه برای عمومی تبیین و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه