در بازی دوستانه
برتری تیم اتحاد شهرکرد مقابل تیم نونهالان اردل
دیدار دوستانه تیم فوتبال نونهالان شهر اردل با اتحاد شهرکرد به یاد شهدای آتشنشان حادثه پلاسکو در ورزشگاه تختی برگزار شد که با برتری تیم اتحاد شهرکرد به پایان رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، دیدار دوستانه تیم فوتبال نونهالان اردل با اتحاد شهرکرد به یاد شهدای آتش نشان حادثه پلاسکو در تاریخ چهارم بهمن ماه در ورزشگاه تختی شهرکرد برگزار شد.
این بازی در ورزشگاه تختی شهرکرد برگزار شد که نونهالان شهرکردی توانستند با یک بازی منطقی حریف خود را با نتیجه ۲ بر ۱ شکست دهند.
راشد بهرامی مربی فوتبال نونهالان شهر اردل در حاشیه این بازی دوستانه در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه گفت: آتش نشانان با از خودگذشتی و ایثار در نبرد با آتش، جان انسان های گرفتار را نجات می دهند.
,
,
,
,

,
وی با بیان اینکه همه ما باید در انجام وظایفی که بر عهده داریم این گذشت و ایثار را از این قشر زحمتکش فرا گیریم افزود: این مسابقات به یاد این شهدای والامقام برگزار می شود تا مسیر این شهدا الگوی نونهالان ورزشکاران ما هم شود.
بهرامی افزود: این مسابقات به صورت هفته ای تا پایان سال جاری در تمامی شهرستان ها برگزار می شود.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه