چرا دولتمردان کردستانی از انتقادات در هراس هستند؟

چرا دولتمردان کردستانی از انتقادات در هراس هستند؟
هراس از انتقادات نه تنها مانع از پیشرفت و توسعه جامعه خواهد بود بلکه نشان دهنده ضعف و ناکارآمدی دولت می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سراب خبر کارنامه ناموفق دولتمردان در استان کردستان و عدم تحقق وعده های تدبیر و امید مبنی بر اشتغال زایی در مناطق محروم ناکارآمدی دولت تدبیر و امید در استان کردستان را رقم زده است که قطعا این ناکارآمدی انتقاداتی را به همراه خواهد داشت که نمی توان از بیان آنها چشم پوشی کرد؛ اما حالا سوال مهمی که مطرح می شود این است که چرا دولتمردان ما نگران این انتقادات هستند؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,

متاسفانه افرادی در سطح استان کردستان در راس امور قرار دارند که می خواهند همیشه خبرنگاران و اصحاب رسانه وضعیت را گل و بلبل بشمارند و چشم خود را برحقیقت هایی که از بیکاری، فقر ، نبود نقدینگی، سختی زندگی و معیشت مردم می بینند، ببندند اما بدون شک نمی توان با هراس و دلهره مسئولیت امور یک استان را بر عهده گرفت بلکه دولتمردان باید همت خود را بر خدمت به مردم در استان قرار دهند نه اینکه تنها دغدغه آنها به انتخابات سال آینده و ترس از کاهش تعداد آرای دولت گره بخورد.

,

این در حالی است که انتقادات رسانه ها نه تنها می تواند سازنده و راهگشا باشد بلکه می تواند زمینه های رشد روز افزون دولت را نیز فراهم کند اما متاسفانه از آنجایی که برخی آقایان تحمل شنیدن حقایق را ندارند باید تنها شاهد توجیهات نامتعارفی بود که هر خواننده و شنونده ای را به خنده وامی دارد.

,

خوب است که دولتمردان کردستانی بدانند اصحاب رسانه این استان تنها به دنبال ترقی و پیشرفت کردستان هستند و اگر انتقادی دارند، بدون شک نگران استان خود و مردم شهر و دیارشان می باشند.

,

مردم شهر و دیاری که این روزها با مشکلاتی چون بیکاری، فقر، کاهش درآمد و مشکلات مسکن و سرمایه ای برای آینده روبرو هستند.

,

از طرفی نباید فراموش کرد، هراس از انتقادات و هراس از بازگویی مشکلات آنجایی رخ می دهد که کار و عملی پشت آن نبوده باشد؛ چرا که اگر اقدامات مناسبی در سطح استان و در سطح شهرستانی همچون قروه صورت می گرفت، بدون شک دولتمردان ما اجازه بروز انتقادات را نمی دادند و با بیان فعالیت خود مانع گسترش انتقادات می شدند اما متاسفانه اقدامات دولت تدبیر و امید به سفرهای بندر انزلی و پرداخت دیر هنگام مطالبات کشاورزان و نبود تلاشی برای راه اندازی مجدد کارخانجات و واحدهای صنعتی تعطیل شده تمام می شود که هیچکدام قدرت دفاع برای دولتمردان باقی نخواهد گذاشت و در این میان تنها باید از انتقادات هراسید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه