جشنواره غذاهای سالم در پاسارگاد برگزار شد
جشنواره غذاهای سالم با شرکت دانش آموزان شهرستان پاسارگاد در محل کانون شهید فهمیده این شهرستان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طنین پاسارگاد، جشنواره غذاهای سالم با شرکت دانش آموزان شهرستان پاسارگاد در محل کانون شهید فهمیده این شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طنین پاسارگاد،,این جشنواره، به پیشنهاد کارشناس امور بانوان و با همت مدیریت و دانش آموزان دبیرستان نرجس برگزار شد.
هدف از برگزاری این جشنواره، معرفی غذاهای سنتی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پر انرژی، پرهیز از غذاهای آماده و مضر، خلاقیت در سفرآرایی و ابتکارها آشپزی در بین دانش آموزان و همکاران محترم امور بانوان بود.
در ادامه این رقابت، عبدالحسین رحیمی مدیر آموزش و پرورش پاسارگاد و آقای کامرانی رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش و پرورش پاسارگاد و مسولان پس از بازدید سه نفر را برگزیده برتر و از همه شرکت کنندگان تجلیل و قدردانی کردند.

این جشنواره، به پیشنهاد کارشناس امور بانوان و با همت مدیریت و دانش آموزان دبیرستان نرجس برگزار شد.
,هدف از برگزاری این جشنواره، معرفی غذاهای سنتی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پر انرژی، پرهیز از غذاهای آماده و مضر، خلاقیت در سفرآرایی و ابتکارها آشپزی در بین دانش آموزان و همکاران محترم امور بانوان بود.
,در ادامه این رقابت، عبدالحسین رحیمی مدیر آموزش و پرورش پاسارگاد و آقای کامرانی رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش و پرورش پاسارگاد و مسولان پس از بازدید سه نفر را برگزیده برتر و از همه شرکت کنندگان تجلیل و قدردانی کردند.
,,

,
,
,
]
ارسال دیدگاه