راه اندازی گنجینه اسناد هویتی مفاخر و مشاهیر استان

راه اندازی گنجینه اسناد هویتی مفاخر و مشاهیر استان
معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشوراز راه اندازی گنجینه اسناد هویتی مفاخر و مشاهیر در همه استان های مفاخر خیز از جمله استان مرکزی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازدیار آفتاب ,معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور در  مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی گفت:از این پس مردم به راحتی می‌توانند  این اسناد را رؤیت کنند و با شخصیت‌های استان و کشور بیشتر آشنا شوند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیار آفتاب,

وی همچنین افزود:ثبت احوال یکی از سازمان‌های کلیدی و زیرساختی کشور که نقش تعیین‌کننده‌ای در کار دستگاه‌های اجرایی دارد است.

,

محسن کرمی گفت:ایجاد زیرساخت امنیتی برای اسناد هویتی را از رویکردهای این سازمان است و در این راستا تاکنون در کل کشور هفت میلیون شناسنامه مکانیزه صادر شده که ۱۸۵ هزار شناسنامه از این تعداد مربوط به استان مرکزی است.
معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور ادامه داد: از سال ۸۹ طرح صدور کارت ملی هوشمند آغاز شده است. برای صدور این کارت‌ها ما وابسته به کشورهای دیگر بوده‌ایم که با اعلام آمادگی شرکت‌های خصوصی داخلی انتظار داریم تا پایان سال اعلام فراخوان عمومی داشته باشیم.
وی افزود:ارائه‌ی آمار و اطلاعات جمعیتی پایه تمامی برنامه‌های کشور است و ثبت احوال با ثبت اطلاعات در ۳۲ هزار نقطه‌ی کشور در این راستا تلاش شایسته‌ای را انجام می‌دهد ولی با وجود تلاش‌ها در حال حاضر ما با چالش تغییر آدرس مردم و ثبت کد پستی جدید روبه‌رو هستیم .

,
,
,

در این مراسم یزدان خسروی طی حکمی از سوی ناظمی اردکانی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال به عنوان مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی معرفی و از زحمات مهدی چقایی مدیرکل قبلی این اداره تقدیر شد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه