مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی شهرستان بیجار خبر داد:
برگزاری کلاس های طب اسلامی بر مبنای احادیث و روایات در بیجار
مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی بیجار از برگزاری یک دوره کلاس های آموزشی طب اسلامی بر مبنای احادیث و روایات اسلامی در بیجار خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بیجار بام ایران ، سید حسین محمودی در گفت و گو با خبرنگار بیجار بام ایران، از برگزاری سلسله جلسات طب اسلامی بر مبنای احادیث و روایات اسلامی در شهرستان بیجار خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیجار بام ایران ,وی افزود: ترویج طب اسلامی بخشی از اقدامات قرارگاه پیشرفت و آبادانی شهرستان بیجار، برای پیشرفت و آبادانی مناطق محروم و کم برخوردار است که در نهایت گامی کوچک بسوی پویایی و شکوفایی تمدن نوین اسلامی خواهد بود .
,مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی بیجار با بیان اینکه اسلام با گذشت 140 سال همه دنیا را در مقابله با شرک و دشمنی بسیج کرده است ،بیان داشت: دین مبین اسلام در علوم پزشکی هم در دنیا مورد توجه خاص خود قرار داده است و در حال حاضر بسیاری از دانشگاه های غربی و اروپایی علوم پزشکی خود را از طب اسلامی گرفته اند و غربیها به طب اسلامی به خوبی پی برده اند که چقدر مفید است.
,محمودی، ادامه داد: در راستای ترویج طب اسلامی در شهرستان بیجار اولین جلسه از سلسله جلسات طب اسلامی روز پنجشنبه 14 بهمن ماه 96 در محل حسینیه شهر بیجار برگزار می شود.
,وی، افزود: سخنران این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین وحید خورشیدی کارشناس طب و علوم اسلامی از شاگردان آیت الله تبریزیان خواهد بود .
,مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی ، گفت : اقشار مختلف مردم جهت ثبت نام برای حضور در این جلسه از روز شنبه 9 بهمن ماه به دفتر قرارگاه پیشرفت و آبادانی شهرستان بیجار که روبه روی حسینیه شهر بیجار واقع است مراجعه نموده و یا با آدرس تلگرامی https://t.me/tebeslami_bijar در ارتباط باشند.
, https://t.me/tebeslami_bijar,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه