مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان دامغان :

دامغانی ها در ساخت صحن حضرت فاطمه الزهرا (س) سند افتخاری دریافت می کنند

دامغانی ها در ساخت صحن حضرت فاطمه الزهرا (س) سند افتخاری دریافت می کنند
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان دامغان اعلام کرد : برای نخستین بار و به ابتکار ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان دامغان برای افرادی که در بحث کمک مالی به ساخت صحن حضرت فاطمه زهرا ( س ) مشارکت کنند سند افتخاری به نام فرد کمک کننده صادر می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان ؛ محسن عالمی درجلسه شورای مرکزی ستاد عتبات عالیات این شهرستان به میزبانی دفتر این ستاد افزود: از مجموع کمک های پرداختی مردم فهیم و علاقه مند به اهل بیت عصمت و طهارت ( ع ) دامغان، رقمی معادل 100 میلیون ریال کمک به ساخت و بازسازی صحنین عقیله بنی هاشم ( ع ) و حضرت فاطمه زهرا ( س ) بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , تیتریک دامغان ؛ محسن عالمی درجلسه شورای مرکزی ستاد عتبات عالیات این شهرستان به میزبانی دفتر این ستاد افزود: از مجموع کمک های پرداختی مردم فهیم و علاقه مند به اهل بیت عصمت و طهارت ( ع ) دامغان، رقمی معادل 100 میلیون ریال کمک به ساخت و بازسازی صحنین عقیله بنی هاشم ( ع ) و حضرت فاطمه زهرا ( س ) بوده است., تیتریک دامغان ؛ محسن عالمی درجلسه شورای مرکزی ستاد عتبات عالیات این شهرستان به میزبانی دفتر این ستاد افزود: از مجموع کمک های پرداختی مردم فهیم و علاقه مند به اهل بیت عصمت و طهارت ( ع ) دامغان، رقمی معادل 100 میلیون ریال کمک به ساخت و بازسازی صحنین عقیله بنی هاشم ( ع ) و حضرت فاطمه زهرا ( س ) بوده است., تیتریک دامغان,

وی میزان کمک های غیر نقدی مردم دامغان به بازسازی عتبات عالیات اشاره و اظهار داشت: یکی از برنامه های شورای مرکزی جدید ستاد بازسازی عتبات عالیات در شهرستان دامغان فعال سازی واحد خواهران این ستاد است که این موضوع با شناسایی خواهران فعال و فرهنگی به زودی کار و فعالیت خود را در زیر مجموع این ستاد رسما آغاز خواهند کرد.

,

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان دامغان با بیان اینکه به زودی نمایندگی از این ستاد به عنوان شعبه فرعی در تمامی روستاها ی این شهرستان ایجاد و راه اندازی خواهد شد افزود: یکی از اهداف اصلی در ایجاد این نمایندگی ها دسترسی هرچه بهتر مردم در روستاها در بحث کمک به بازسازی عتبات عالیات است.

,

وی خاطر نشان کرد: برای نخستین بار و به ابتکار ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان دامغان برای افرادی که در بحث کمک مالی به ساخت صحن حضرت فاطمه زهرا ( س ) مشارکت کنند سند افتخاری به نام فرد کمک کننده صادر می شود.

,

عالمی تصریح کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان دامغان از سال 85 فعالیت خود را رسما در این شهرستان آغاز و در زمینه جذب کمک خیران و مردم و در اعزام نیروهای تخصصی و فنی با هدف بازسازی عتبات عالیات فعالیت داشته است.

,

وی از اعزام 24 نفر نیروی فنی و متخصص در آذر ماه امسال به کربلای معلی از این شهرستان اشاره داشت و افزود: اعزام این تعداد نیروی فنی و متخصص در راستای مشارکت در ساخت، توسعه و ارائه خدمات در حرم ائمه معصومین ( س ) در کربلای معلی بوده است.

,

وی خدمت در ستاد بازسازی عتبات و عالیات را یک افتخار بسیار بزرگ برای اعضای شورای مرکزی این ستاد بیان و گفت: این ستاد در زمینه جذب و دریافت کمک های نقدی و غیر نقدی مردم و خیران آمادگی دارد و مردم می توانند کمک های خود را به دفتر مرکزی این ستاد واقع در شهرستان دامغان خیابان تهران روبروی بانک مهر اقتصاد تحویل دهند.

,

در این جلسه هریک از اعضا ء در زمینه چگونگی جذب کمک های خیرین و مردم و رایزنی در بحث انتخاب افراد در روستاها درجذب کمک های مردمی و فعالیت های فرهنگی بحث و تبادل نظر کردند.

,

, , , ,

, , , ,

انتهای پیام /

, انتهای پیام /, انتهای پیام /]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه