امام جمعه قروه درهمایش مقابله با هجمه سلفیت در دهگلان:
قتل و کشتار مسلمان از دیدگاه مذاهب اسلامی حرام است
امام جمعه قروه درهمایش هجمه مقابله با سلفیت در شهرستان دهگلان گفت: قتل و کشتار مسلمان از دیدگاه مذاهب خمسه اسلامی حرام است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، همایش مقابله با هجمه سلفیت به همت ناحیه مقاومت سپاه دهگلان در کانون شهید مطهری دهگلان با حضور ائمه جمعه و جماعات و هیئت امنای مساجد در کانون شهید مطهری دهگلان برگزار شد.
در این همایش حجت الاسلام حسن بابائیان امام جمعه شهرستان قروه با اشاره به عظمت دین مقدس اسلام در جهان گفت: دین اسلام که به وسیله حضرت محمد (ص) برای هدایت انسانها آورده شد و این دین بدون هیچ پیرایشی بیدار کننده است.
وی افزود: برخلاف رسانه های داخلی و خارجی که می خواهند دین اسلام را متحجر قلمداد کنند اما علیرغم خواسته آنان دین اسلام زنده و پویا است.
امام جمعه قروه درادامه گفت: امروز غرب از اسلام بسیار نگران است و دلیل نگرانیش این است که در چندهه آینده اکثر مردم غرب را مسلمانان تشکیل می دهند وع مده نگرانیشان از ترس گرایش مسیحیان به دین مقدس اسلام است.
حجت الاسلام بابائیان در ادامه گفت: دنیای استکبار وغ رب برای اینکه بتوانند جلو گرایش جوانانشان به اسلام را بگیرند در قالب اسلام به قتل و کشتار مسلمانان پرداخته تا وانمود کنند که دین اسلام دینی خشن است و مردم از پذیرش اسلام منصرف شوند.
وی افزود: دین مقدس اسلام دین رافت ومهربانی است و قتل وکشتار را حرام دانسته است و مذاهب خمسه اسلامی با هرگونه قتل وکشتار مخالفند.
امام جمعه قروه گفت: درکجای دین اسلام قتل وکشتار جایز دانسته شده است و در کجای شریعت اسلامی این همه بیرحمی وجود دارد.
وی درادمه گفت: وظیفه همه ما خصوصا علمای دینی این است که مردم را بیدار و آگاه سازیم و اگر ما غفلت کنیم اصل دین اسلام از بین می رود .
وی افزود: وظیف تمام مسلمانان است که اختلافات قومی ومذهبی را کنار بگذراند واز اسلام وقران دفاع و محافظت کنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه