امام جمعه مه ولات:
انقلاب مردی انقلابی میخواهد/ در مسیرانقلاب بمانید
امام جمعه مه ولات در گردهمایی تشکل یاران انقلاب مه ولات اظهار کرد: انقلاب پیروان واقعی و بزرگ مردانی از جنس انقلاب را میطلبد، این انقلاب را امام خمینی (ره) به ما سپرد مبادا دشمن در شما نفوذ کند و از مسیر انقلاب منحرف شوید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، شب گذشته گردهمایی تشکل یاران انقلاب با محوریت گرامیداشت دهه فجر در هیئت حیدری شهرفیض آباد برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,
حجت الاسلام محمدعلی میری امام جمعه مه ولات در این مراسم مردم را به حضور یکپارچه در راهپیمایی باشکوه و دشمن شکن ۲۲ بهمن دعوت کرده و اظهار کرد: برهه کنونی بسیار حساس است و ما وظیفه داریم با حضورمان اثبات کنیم انقلاب زنده و پاینده است.
حجت الاسلام میری افزود: از تاریخ باید عبرت بگیریم و همچون همیشه پشت ولایت فقیه باشیم تا به نظام آسیب نرسد.
وی تصریح کرد: تشکیلات بسیار مهم است و انقلابیان نباید کم بیاورند و تشکل آنها باید به روز باشد.
نماینده ولی فقیه در مه ولات افزود: اتحاد، انسجام و بصیرت انقلابی از شاخصههای یک انقلابی است و باید همواره هوشیار و آگاه بود و از نفوذ دشمن جلوگیری کرد.
وی ادامه داد: انقلاب به مردانی احتیاج دارد که از جنس انقلاب باشند و در این راه مخلصانه و با جان دل کار کنند.
امام جمعه مه ولات خاطر نشان کرد: انقلاب را امام به ما سپرد و همه ما مدیون خون شهدا هستیم و باید در مسیر انقلاب همچنان مستحکم پیرو این راه مقدس باشیم.
,
,
,
,
,
ارسال دیدگاه