کارشناس ایمنی آتش نشانی خوانسار عنوان کرد؛
حریق تهدیدی جدی برای ساختمان های مسکن مهر خوانسار
ساختمان های مسکن مهر به سیستم اعلام حریق، کپسول های اطفاء حریق و راه پله اضطراری برای مواقع خطر مجهز نیست که باید مسئولان، ساکنان و مالکان مسکن مهر به تمهیدات لازم در این باره بیاندیشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشمه سار، شهردار خوانسار در جلسه شورای اسلامی شهر خوانسار با بیان این که طبق قانون اطفاء حریق وظیفه شهرداری است و شهرداری ها بر اساس همین وظیفه واحد آتش نشانی خود را از نظر نیروی انسانی و امکانات تجهیز می نمایند اظهار کرد: شهرداری خوانسار نیز با نگاه ویژه به واحد آتش نشانی این واحد را تجهیز کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه سار,
محسن اسحاقی گفت: اخیرا مانور بحران در شهرستان انجام شد که همکاران ما در واحد آتش نشانی عملکرد خوبی داشتند.
وی افزود: در خصوص کمبودها و تجهیزات لازم برای آتش نشانی نیز هر ساله با پیش بینی لازم در بودجه سعی کرده ایم آنها را تکمیل کنیم.
,
,
۱۹۷ مورد تعداد کل حوادث و آتش سوزی های ۱۰ ماهه سال ۹۵
, ۱۹۷ مورد تعداد کل حوادث و آتش سوزی های ۱۰ ماهه سال ۹۵,مسئول آتش نشانی شهرداری خوانسار نیز در جلسه شورای اسلامی شهر به تشریح اقدامات ۱۰ ماهه سال ۹۵ پرداخت و خاطر نشان کرد: در ۱۰ ماهه منتهی به دی ماه ۹۵ واحد آموزش و پیشگیری آتش نشانی خوانسار اقدام به آموزش یک هزار و ۱۴۷ نفر از شهروندان در قالب یک هزار و ۸۰۰ نفر ساعت پرداخته است.
,احمدی ادامه داد: در قسمت بازدید از مساجد، حسینیه ها، تکایا و هیئت ها در دوسال اخیردو بار بازدید انجام شده و نکات ایمنی و مشکلات به طور کتبی ابلاغ شده است.
,وی افزود: در بازدید از مدارس نیز مشکلات ایمنی و حوادث نیز به صورت کارشناسی و طی چک لیست استاندارد گزارش نواقص و مشکلات برآورد شده است.
,مسئول آتش نشانی شهرداری خوانسار گفت: در بازدید از ادارات و ارگان های دولتی نیز به صورت مکتوب گزارش به مسئول اداره و فرماندار به عنوان رییس مدیریت بحران شهرستان ارائه شده است.
,احمدی تعداد کل حوادث و آتش سوزی های ۱۰ ماهه سال ۹۵ را ۱۹۷ مورد اعلام و تصریح کرد: آتش نشانان موفق به نجات۲۵ نفر شده اند و هفت نفر مجروح و مورد فوتی نداشته ایم.
,کارشناس ایمنی و اطفاء حریق آتش نشانی خوانسار نیز در این جلسه گزارشی از علت یابی های حریق و کارشناسی ساختمان های در حال احداث ارائه و اظهار کرد: در سال های ۹۳ و۹۴ تعداد ۱۵۰ واحد ساختمانی و در سال ۹۵ تاکنون ۶۴ واحد ساختمانی مورد بازرسی ایمنی قرار گرفته است و صدور پایان کار ساختمان های ۳ طبقه به بالا منوط به تایید سازمان آتش نشانی است.
,مرتضی حبیبی با تاکید بر این که یکی از دغدغه آتش نشانان ساختمان های مسکن مهر است تصریح کرد: ساختمان های مسکن مهر به سیستم اعلام حریق، کپسول های اطفاء حریق و راه پله اضطراری برای مواقع خطر مجهز نیست که باید مسئولان، ساکنان و مالکان مسکن مهر به تمهیدات لازم در این باره بیاندیشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه