حل مشکل ۱۰ سال بیمه کارگران نی‌بر

حل مشکل ۱۰ سال بیمه کارگران نی‌بر
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به شرایط سخت کارگران از رفع مشکل بیمه‌ای کارگران «نی‌بر» پس از ده سال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، علی ربیعی در مورد وضعیت کارگران نی‌بر اظهار داشت: این کارگران با وجود شرایط سختی که برای کار داشتند و از ابزار دستی در این مزارع استفاده می‌کردند، با مشکل بیش از ۱۰ سال گرفتن حقوق و مزایای خود برای بازنشستگی روبرو بودند. این مسئله با پیگیری نمایندگان مجلس و سازمان تامین اجتماعی برطرف شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


ربیعی افزود: کارگران ۵ استان کشور با این مشکل روبرو بودند که به وضعیت آنها رسیدگی شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد مشکلات کارگران فولاد هم گفت: مشکلات این کارگران را در کمیسیون اجتماعی دنبال می‌کنم و در برخی موارد حقوق این کارگران ۴ یا ۵ ماه معوق شده بود که توانستیم، این مدت را اکنون به ۱۵ روز کاهش دهیم.

ربیعی در ادامه در مورد صندوق مسکن کارگران گفت: این اتفاق بنیان صحیحی را به وجود می‌آورد چون این مبلغ هر سال به صورت تضاربی بالا می‌رود و انتظار داریم که تا سه سال آینده به هزار تومان افزایش یابد.

وزیر کار افزود: قرار است با وزارت راه و شهرسازی نیز در این زمینه تفاهم‌نامه ای را امضا کنیم و از بانک‌ها نیز برای این مسئله کمک بگیریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشارکت کارفرمایان در این پروژه را مهم ارزیابی کرد و گفت: در گذشته کارفرمایانی مانند مرحوم عالی نسب با زندگی کارگران همواره همراه بودند و امیدواریم که مجددا بتوانیم حمایت صاحبان صنایع را جلب کنیم.

این گزارش می‌افزاید: ۱۴۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران از تلاش‌های وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی برای حل مشکل بیمه و بازنشستگی کارگران نی‌بر تقدیر کردند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه