یادداشت/
حقوق شهروندی و یک مشکل کوچک!
شمال و جنوب استان سیستان و بلوچستان فرقی ندارد، اگر شما یک سیستانی و بلوچستانی هستید بی شک در محرومیت قرار دارید و مجبورید برای امرار معاش یا به شهرهای دیگر استان ها مهاجرت کنید و یا خود را با محرومیت وقف دهید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای هیرمند؛سالهاست مردم مناطق مختلف استان سیستان و بلوچستان به درد عجیب محرومیت دچار شده اند، دردی که هیچ فریادرسی ندارد و بدیهی است که با توجه به علاقه دولت مردان به سیاست بازی های خارجی و همچنین اهداف خود در خصوص رعایت اصول برجام سالهای بعدی نیز این محرومیت ها ادامه داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند؛,خانواده هایی بسیاری در تهران بر اثر ریزش ساختمان پلاسکو داغدار شدند، شهادت آتش نشانان غمی بزرگ بود که سراسر ایران را فراگرفت و حتی در برخی از کشورهای اروپایی نیز آتشنشانان پیام های تسلیتی فرستادند، روزها از این ماجرا می گذرد و هنوز توییت ها در فضای مجازی به اشتراک گذاشته می شوند، استان سیستان و بلوچستان در حالی در روزهای اخیر دچار بلاهای طبیعی شده است که حتی شخص اول استان هم پس از فروکش کردن ماجرا به سیل زدگان سر می زند.
,شمال و جنوب استان سیستان و بلوچستان فرقی ندارد، اگر شما یک سیستانی و بلوچستانی هستید بی شک در محرومیت قرار دارید و مجبورید برای امرار معاش یا به شهرهای دیگر استان ها مهاجرت کنید و یا خود را با محرومیت وفق دهید.
,سیستانیان سالهاست روستاها را رها کرده اند، حتی آنهایی که مانده اند با بارش باران اندکی سقف خانه هایشان فروریخته است، حتی چند روز گذشته بر اثر این ریزش ها جان پیرزنی گرفته می شود اما هیچ یک از مسئولین حتی از این ماجرا آگاه نشده اند، چرا اینگونه به سیستان می نگرند مگر حقوق شهروندی تنها مختص پایتخت نشینهاست؟
,مسئله عجیب تر اینکه حتی خود مسئولین داخلی استان به فکر مردم نیستند، در نظرسنجی سایت خبری اوشیدا اعلام شد که مردم شمال استان از عملکرد نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی ناراضی هستند، یعنی تا کنون هیچ اقدام و یا دستاوردی حضور آنان در مجلس برای مردم سیستان نداشته است.
,اکنون می شنویم که یارانه خانواده ای پنج نفره که سرپرست خانواده سالهاست به رحمت خدا رفته است قطع گردیده است، مگر این چهل و پنج هزار تومان یارانه به کجای بودجه دولت بر می خورد که اینگونه خانواده ای را از امیدشان نا امید کردند؟
,حقوق شهرندی اگر حقوق بود که دولت آن را تا کنون به اجرا در می آورد نه اینکه در سال های پایانی عمر دولت آن را تازه به مردم ارائه دهند، نمیدانم چرا یارانه نجومی بگیران قطع نمی شود، اصلا خود دولتی ها در خوشه بندی چه درجه ای دارند آیا کسانی که میلیون ها تومان از بیت المال را حق خود دانستند و به اسم سفره انقلاب به جیب های مبارک ریختند یارانه را چه می کنند؟
,به هر حال خانواده هایی این چنین که حتی شناسنامه ایرانی دارند و چندین سال در دولت قبلی یارانه خود را دریافت کرده اند اکنون بیش از دوسال است که یارانه آنها قطع گردیده و دولت در این زمینه مقصر است و نمی تواند آن را به گردن دولت قبل بیندازد.
,می گویند دولتی ها به فکر مردم هستند،اشتغال ایجاد می کنند و جوانان را از دام اعتیاد می رهانند، مشاهدات در این چهار سال نشان داده است که دولت تدبیر و امید هر آنچه که گفته است درست نتیجه عکس می دهد، مثال بارز آن را می توان به برجامی اشاره کرد که به آن اعتماد داشتند اما پس از اجرایی شدن طرف مقابل به قول های خود پایبند نبود.
,شاید بهتر است به جای سیاسی بازی هایی که کار به هیچ کجا نمی برد به فکر مردم جنوب شرق باشند، طوفان در شمال مردم را آواره استان های دیگر کرده است، سیل در جنوب تنها دارایی مردم که یک کپر کوچک است را تخریب می کند، شاید بهتر بود مسئولین به جای گرفتن چتر بر روی سر خود دست کسی را می گرفتند تا از سیل نجات یابد، آیا مرگ افرادی که امروزه بر اثر سیل زدگی اتفاق افتاده است کافی نیست؟
,این حقوق شهروندی هم که کاری از پیش نمی برد، حداقل مطالعه آن می توان به افراد کمک کند تا متوجه شوند که چقد حقوق آنان پایمال شده است.
,,
یادداشت: وحید شهرکی
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه