توسط دانش آموزان صورت گرفت:
برگزاری جشنواره نقاشی با موضوع آتش نشان فداکار در میرجاوه
دانش آموزان دبستان سمیه شهرستان میرجاوه اقدام به برگزاری جشنواره نقاشی و دلنوشته با موضوع آتش نشان فداکار کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از لادیز، دانش آموزان دبستان سمیه شهرستان میرجاوه در پی حادثه ساختمان پلاسکو و شهادت تعدادی از آتش نشانان برای ابراز همدردی با شهدای آتش نشان حادثه پلاسکو، اقدام به برگزاری جشنواره نقاشی و دلنوشته با موضوع آتش نشان فداکار کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز,دختران دانش آموز دبستان سمیه شجاعت و فداکاری آتش نشانان حادثه پلاسکو را با نقاشی های خود به تصویر کشیدند و علاوه بر نقاشی با دلنوشته های خویش یاد و خاطره این عزیزان را گرامی داشتند.
,مدیر دبستان سمیه با تسلیت شهادت جمعی از آتش نشانان فداکار در حادثه ساختمان پلاسکو، بیان کرد: فداکاری آتش نشانان در چنین حوادثی، نمونه ای از فرهنگ ایثار و خدمتبه هم نوعان است و دانش آموزان باید پی به ارزش های وجودی آتش نشانان ببرند چرا که آنها ایثارگرانه و جانفشانانه حاضرند در مواجهه با حوادث از جان خود بگذرند و به دیگران خدمات رسانی کنند.
,,
,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه