مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه سرایان خبرداد
نوسازی و بهسازی بافتهای فرسوده کشور اولویت کاری مسئولین دولتی
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سرایان گفت: حادثه پلاسکو یک حادثه بسیار دلخراش بود که قلب ملت ایران را جریحه دارکرد ومی طلبد که مسئولین دولتی توجه به بافتهای فرسوده را در اولویت کاری خودقراردهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام بنی اسدس مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران شهرستان سرایان صبح امروز در گفتگو با سرایان بیدار، با اشاره به حادثه بزرگ وعظیم ساختمان پلاسکوی تهران گفت:آتش سوزی در ساختمان پلاسکوی تهران که منجربه فروریختن این ساختمان 15طبقه شد وعده ای از مردان شجاع در زیز آوار های سنگین گرفتارشدند .حادثه ای بودکه نه تنها خانواده های این عزیزان را داغدارکرد بلکه عموم مردم ایران را در اندوه وماتم فروبرد .ولی باین حساب می بینیم که برخی از دوستان وهمکاران دلیر این شهیدان برای بیرون آوردن اجساد این غیورمردان از زیر آوارها بسیج می شوند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرایان بیدار,وی افزود: در دنیا مشاغل زیادی برای برقراری امنیت ، آسایش وسلامت انسانها وجوددارد که در زمان اتفاق ووقوع حوادث برای نجات جان انسانها وارد عمل می شوند که یکی از آنها آتش نشانان هستند .مردانی که در همه زمانها در روز وشب ، گرما وسرما وسخترین شرایط برای خدمت به همنوعان خود در آماده باش کامل قرار دارند واز هیچ کوششی دریغ نمی ورزند.
,مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سپاه سرایان اظهارداشت: به جرآت می توان گفت که خطرات ناشی از حرفه آتش نشانان با فعالیت نیروهای نظامی وامنیتی که مشغول پاسداری از امنیت وتمامیت ارضی کشور هستند برابری می کند بهمین دلیل قانونگذار ونظام اسلامی مشخص کرده است که هرگاه آتش نشانی در راه انجام وظیفه جان خودرا ازدست بدهد شهید محسوب می شود.
,وی افزود : بسیارند افرادی که در مشاهده اینچنین صحنه هایی به عمق حادثه فکرنکرده وفقط به گرفتن تصویر می پردازند وحتی با تجمع غیرضروری موجب کندشدن کمک رسانی می شوند که دل انسان را بدرد می آورد. اما قاطبه مردم قلبشان برای آتش نشانانی که اجسادمطهرشان ساعتها زیر آوار مانده است می تپد.
,حجت الاسلام بنی اسدی در پایان گفت : آنچه که برعهده مسئولین دولتی می باشد اینست که حادثه پلاسکورا جدی بگیرند وبرای بازسازی وایمن سازی بافتهای فرسوده کشور اقدام نمایند .ودراین زمینه مسئولین قوای سه گانه وظیفه سیاستگذاری ، قانونگذاری وطرح ریزی راهبردی دارند وباید این فکر در اذهان عمومی جامعه نهادینه شودکه علاج واقعه ، قبل از وقوع بایدکرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه