رییس اداره هوا شناسی گلپایگان :

نیمی از بارش های گلپایگان در دی ماه بوده است

نیمی از بارش های گلپایگان در دی ماه بوده است
رییس اداره هوا شناسی گلپایگان گفت: حدود نیمی از بارش های سال جاری شهرستان گلپایگان در دی ماه صورت گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار عالمان، سید مهدی حسینی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار دیار عالمان با اشاره به سپری شدن یک سوم از سال زراعی ۹۵ – ۹۶ عنوان کرد: میزان بارندگی ها در سطح شهرستان از ابتدای سال زراعی جاری تا کنون ۱۹۷ میلی متر بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار عالمان, دیار عالمان,

وی ادامه داد : ۹۷٫۶ میلی متر از این بارش ها در دی ماه صورت گرفته است که حدود نیمی از بارندگی های سال جاری را شامل می شود.

,

رییس اداره هو اشناسی گلپایگان بیان کرد: میزان بارش ها در حال حاضر با ۳۶/۵ میلی متر در مقایسه مشابه سال گدشته رشد نشان می دهد که افزایش حدود سی درصدی بارندگی ها را در این مدت شاهد بوده ایم.

,

حسینی بهترین روزهای بارش بارندگی را دی ماه و احتمال اینکه دوباره شاهد چنین بارش هایی در ماه های آینده کم دانست.

,

وی حداکثر شدت وزش باد در شهرستان را در این چهار ماه را ۶۱٫۲ کیلومتر بر ساعت در ۱۴ آبان ذکر کرد و بر شمرد: گلپایگان در ۲۱ آذر ماه، ۸ دی ماه و ۲۶ مهر ماه شدت وزش بادی با قدرت ۵۴ کیلومتر را تجربه کرده است.

,

رییس اداره هوا شناسی گلپایگان اضافه کرد: مدت زمان وزش شدید باد در شهرستان حداکثر نیم الی یک ساعت است.

,

حسینی کمترین دمای ثبت شده در این چهار ماه را ۱۲٫۶- در روز پنج آذرماه خواند.

,

وی درباره نوسان دمایی در روزهای آینده گفت: در شب را میان ۲- تا ۴+ و در روز ۸+ دمای احتمالی در شهرستان است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه