امام جمعه چابکسر :

اقتدار دفاعی ایران، مایه وحشت بدخواهان است

اقتدار دفاعی ایران، مایه وحشت بدخواهان است
امام جمعه چابکسر در خطبه های نماز گفت: اقتدار دفاعی ایران، مایه وحشت بدخواهان است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از رودسریها، حجت الاسلام محمود  کشاورز قاسم آبادی در خطبه های نماز جمعه امروز چابکسر پس از توصیه همگان به تقوای الهی و پرهیزکاری به تفسیر آیه ۱۹ سوره آل عمران پرداخت و گفت:  بهترین دین ، دین اسلام است ، دینی که پاسخگوی بشریت تا قیامت می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  به نقل از , رودسریها, رودسریها, رودسریها, ، حجت الاسلام محمود  کشاورز قاسم آبادی در خطبه های نماز جمعه امروز چابکسر پس از توصیه همگان به تقوای الهی و پرهیزکاری به تفسیر آیه ۱۹ سوره آل عمران پرداخت و گفت:  بهترین دین ، دین اسلام است ، دینی که پاسخگوی بشریت تا قیامت می باشد.,

 

,

وی افزود:ولایت فقیه در دوران غیبت امام عصر(عج) ادامه دهنده راه ائمه اطهار است و باید با پیروی از آن به سرمنزل حیات دائم بشریت رسید.

,

 

,

امام جمعه چابکسر در ادامه خطبه های نماز جمعه امروز به دستاورد های شکوهمند انقلاب اسلامی پرداخت و خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) دو کار بزرگ کرد که یکی تشکیل انقلاب اسلامی و دیگری براندازی نظام سلطه بود.

,

 

,

حجت الاسلام کشاورز کریزی به رویدادهای دیپلماسی خارجی اقتدار دفاعی ایران اشاره کرد و تصریح نمود: اقتدار دفاعی ایران مایه وحشت بدخواهان است و این بدخواهان با ایجاد گروهک های تکفیری و داعش در حاشیه ایران اسلامی به دنبال ناامنی منطقه بوده و هستند.

,

 

,

وی ادامه داد: به همت و تلاش نیروهای مقاومت اسلامی ۹۶ درصد شهر موصل از چنگ داعشی ها آزاد گشته و امیدواریم مردم مسلمان سوریه بزودی جشن خروج این جنایتکاران را در کشورشان بگیرند.

,

 

,

امام جمعه چابکسر در پایان از آغاز عملیات ساخت درمانبستر “خاتم الانبیاء” چابکسر و پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی مسجد پیامبر اعظم (ع) خبر داد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه