با حضور 22 تیم؛
مسابقات فوتسال جام فجر بسیج کاشمر آغاز شد
با هدف پاسداشت مقام شهدای انقلاب اسلامی و ایجاد شور و نشاط معنوی، مسابقات فوتسال جام فجر بسیج در کاشمر آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر، افتتاحیه مسابقات فوتسال جام فجر بسیج کاشمر با حضور جمعی از مسئولان و ورزشکاران جمعه شب در محل سالن 9 دی مجموعه ورزشی امام خامنه ای این شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,در این دوره از مسابقات بیش از 300 بازیکن، مربی و سرپرست در قالب 22 تیم 14 نفره به صورت گروهی در چهار گروه طی 12 شب متوالی تا پایان دهه فجر انقلاب اسلامی به رقابت خواهند پرداخت.
,تیم های شرکت کننده در این دوره از مسابقات شامل تیم های باشگاهی کاشمر، حوزه های مقاومت بسیج شهری و روستایی و یک تیم از شهرستان خلیل آباد می باشد.
,سرهنگ پاسدار علیرضا سازگار فرمانده سپاه ناحیه کاشمر در حاشیه این مراسم در گفتگو با کاشمربصیر اظهار داشت: به مناسبت گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مسابقات جام فجر بسیج با حضور تیم های ورزشی بسیجی در محل سالن 9 دی شهرستان تا پایان دهه فجر برگزار می شود.
,وی افزود: این مسابقات با هدف بالا بردن تکنیک و سطح بازی ورزشکاران، ایجاد شور و نشاط در بین جوانان، پر کردن اوقات فراغت و ارزیابی پایگاه ها و حوزه های مقاومت برگزار می شود.
,فرمانده سپاه ناحیه کاشمر ادامه داد: دشمنان ما و به خصوص آمریکای جنایتکار، از طریق جنگ نرم درصدد هستند جوانان این مرز و بوم را از انقلاب و ارزش های اسلامی بگیرند و لذا بسیج با سوق دادن جوانان به امر ورزش و حضور در میادین ورزشی بر علیه این توطئه گام برمی دارد.
,وی خاطرنشان کرد: امروز ورزش حتی می تواند مروج دین و سنت های دینی هم باشد ضمن اینکه در حقیقت ورزش و مسابقات ورزشی نوعی وحدت نیز به حساب می آید و هر چقدر که جوانان ما به سمت و سوی ورزش و مساجد بروند از آمار آسیب های اجتماعی مانند سرقت، اعتیاد، بیکاری، طلاق و فسادهای فضای مجازی کاسته می شود.
,شایان ذکر است در پایان برگزاری این دوره از مسابقات، تیم های اول تا سوم، بازیکن و تیم اخلاق، بازیکن فنی و بهترین دروازه بان انتخاب و مورد تقدیر واقع خواهند شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه