توصیه‌ مورینیو به دل بوسکه در مورد کاسیاس

توصیه‌ مورینیو به دل بوسکه در مورد کاسیاس
سرمربی چلسی برای دیدار اسپانیا و شیلی به همتای خود در اسپانیا توصیه‌هایی در مورد ایکر کاسیاس داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ایکر کاسیاس پس از نمایش ضعیف خود در شکست پنج بر یک اسپانیا مقابل هلند زیر انتقادهای فراوانی قرار گرفته است و بسیاری بر این باور هستند که ویسنته دل بوسکه، سرمربی لاروخا در دیدار مقابل شیلی از داوید دخیا در چهارچوب دروازه استفاده خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
با تمام انتقادهایی که علیه کاسیاس شده اما ژوزه مورینیو بر این باور است که کاسیاس همچنان باید دروازه‌بان شماره یک اسپانیا باقی بماند.
,
 
,
مورینیو در این زمینه گفت: اگر جای دل بوسکه بودم کاسیاس را روی نیمکت قرار نمی‌دادم. جایگاه یک دروازه‌بان خیلی خاص است. نیمکت نشینی او فقط به خاطر یک بازی بد کار درستی نیست.
,
 
,
مورینیو افزود: شاید یک دروازه‌بان در یک دوره زمانی شرایط خوب، اعتماد به نفس و ثبات نداشته باشد و با یک تغییر بتواند همه چیز را عوض کند. کاسیاس کارهای بزرگی برای اسپانیا انجام داده و دروازه‌بانی است که نیاز به اعتماد مربی خود دارد.
,
 
,
انتهای پیام/ش
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه