شهردار جزیره خارگ:

المپیک فرهنگی ورزشی به مناسب دهه فجر در جزیره خارگ برگزار می شود

المپیک فرهنگی ورزشی به مناسب دهه فجر در جزیره خارگ برگزار می شود
شهردار جزیره خارگ اظهار کرد: المپیک فرهنگی ورزشی خارگ در دهه فجر از تاریخ دوازدهم بهمن ماه در جزیره خارگ برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "خارگ خبر"؛ احمد بارگاهی شهردار جزیره خارگ در گفتگو با خارگ خبر اظهار کرد: المپیک فرهنگی ورزشی خارگ در دهه فجر از تاریخ دوازدهم بهمن ماه در جزیره خارگ برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "خارگ خبر"؛ , خارگ خبر ,

وی به محتویات، کیفیت و زمان این المپیک اشاره کرد و افزود: این المپیک در دوازدهم بهمن با نقاشی دیواری در سالن ارشاد برای تمام سنین آغاز می شود و در (13 بهمن) برنامه شب خاطره گوئی توسط انقلابیون خارگی در مسجد امیرالمومنین (ع) و در (14 بهمن) مسابقه کتبی انقلاب در سطح مدارس و با پوشش خبری توسط سیمای بوشهر برگزار می شود.

,

بارگاهی با اشاره به زمان برگزاری برنامه ها در دهه فجر اظهار کرد: برنامه پیاده روی خانوادگی (15 بهمن) از گلزار شهدای گمنام تا پارک ساحلی برگزار می شود که طی آن مسابقه طناب کشی، دارات و بادبادک برگزار خواهد شد.

,

شهردار جزیره خارگ ادامه داد: مسابقه طبخ غذاهای محلی (17 بهمن) در سالن ورزشی شهرداری و مسابقه هیجانی قوی ترین مردان خارگ (19 بهمن) که شامل مسابقات فوتبال، مچ انداختن، پاور لیفتینگ و پرس است در سالن ورزشی شهرداری برگزار می شود.

,

بارگاهی اظهار کرد: در آخر با برگزاری جشن بزرگ انقلاب در 20 بهمن با حضور شومن ها، گروه های مطرح موسیقی، صدا و سیمای مرکز استان، مسئولین محلی با اهدای جوایز نفیس و تندیس یادبود در سینمای روباز ساحلی المپیک فرهنگی ورزشی به پایان می رسد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه