با تلاش آتش نشانان؛
آتش در یک واحد گاوداری در گلپایگان مهار شد
آتش سوزی در یک گاو داری در گلپایگان با تلاش آتش نشانان مهار شد و از آسیب های جدی به آن جلوگیری به عمل آمد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرپرست آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری گلپایگان در گفت و گو با دیار عالمان، به تشریح چگونگی حادثه پرداخت و بیان کرد: عصر جمعه در تماسی با سامانه 125 مبنی بر اعلام حریق در انباری گاو داری در روستای «دُر» مأموران آتشنشانی ایستگاه شماره یک در کمترین زمان ممکن به محل اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار عالمان،,مهدی خلجی ادامه داد: در این حادثه یک دستگاه تراکتور در انباری کارگاه گاو داری دچار حریق شده بود که پس از یک ساعت تلاش مأموران عملیات ایستگاه آتش نشانی، آتش مهار شد و از گسترش حریق به قسمتهای دیگر جلوگیری به عمل آمد.
,وی با تاکید براینکه این حادثه تلفات جانی در پی نداشته است، خاطر نشان کرد: این حریق توسط سه نیروی آتشنشان با یک دستگاه خودرو سنگین مهار شد.
,خلجی به مردم توصیه کرد: برای گرم نگه داشتن خودرو از به کار بردن هر گونه مواد سوختی خودداری کنند.
,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه