پوستر/دولت تصمیم جدی برای برخورد با نجومـی بگیــران ندارد
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در واکنش به فیش حقوقی منتشر شده از مدیرعامل فروشگاه رفاه گفت: چرا امروز با گذشت بیش از چند ماه از هیاهوهای فیش های نجومی و تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص برخورد با نجومی بگیران مجدد شاهد فیش حقوقی دیگری از مسئولان دولتی هستیم، معلوم است که هنوز دولت تصمیم جدی برای برخورد با نجومی بگیران نگرفته است.[
به گزارش سرویس چندرسانهای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در واکنش به فیش حقوقی منتشر شده از مدیرعامل فروشگاه رفاه گفت: چرا امروز با گذشت بیش از چند ماه از هیاهوهای فیش های نجومی و تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص برخورد با نجومی بگیران مجدد شاهد فیش حقوقی دیگری از مسئولان دولتی هستیم، معلوم است که هنوز دولت تصمیم جدی برای برخورد با نجومی بگیران نگرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,بعد از شروع بکار مجلس در هفته اینده این موضوع را در صحن علنی مجلس به وزیر اقتصاد تذکر می دهیم تا به این موضوع رسیدگی کند، همچنین موضوع تحقیق و تفحص از فروشگاه رفاه را در دستور کار قرار می دهیم تا با توجه به تخلفات متعدد و فیش های نجومی مدیر عامل فروشگاه رفاه به طور جدی رسیدگی به این موضوع صورت پذیرد.
, ,
,
]
ارسال دیدگاه