بانوان هندبالیست کرمان کاندیدای نخست سقوط در لیگ

بانوان هندبالیست کرمان کاندیدای نخست سقوط در لیگ
تیم هندبال شهرداری بم تنها نماینده هندبال کرمان در لیگ برتر با نتیجه 35-15 نتیجه را به تیم تاسیسات درایی واگذار کرد تا با 2 امتیاز در قعر جدول قرار بگیرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورزش خبر از سری مسابقات لیگ برتر هندبال بانوان کشور روز گذشته جمعه یک دیدار حساس ذر کرمان برگزار شد که دو تیم شهرداری بم و تاسیسات به مصاف هم رفتند .قبل از آغاز این دیدار تیم های شهرداری بم و تاسیسات دریای با لباس آتش نشانان و بستن روبان مشکی یاد و خاطره آتشانان را گرامی داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش خبر,

در این بازی  تیم تأسیسات دریایی تهران یکی از تیم‌های مدعی این رقابت‌ها توانست با نتیجه ۳۵ بر ۱۵ برابر شهرداری بم به پیروزی برسد تا همچنان در نیمه بالایی جدول با ۱۶ امتیاز در کورس با تیم صدرنشین لارستانی قرار داشته باشد.

,

تیم شهرداری بم نیز با این شکست با 2 امتیاز در قعر جدول رده بندی قرار گرفت و به نوعی یکی از اصلی ترین کاندیداهای سقوط محسوب میشود و اگر در 3 بازی آینده چاره ای نیندیشند ، مطمئنا سقوط خواهند کرد .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه