45 خواهر بسیجی سیریک به اردوی راهیان نور اعزام شدند
فرماندار شهرستان سیریک از اعزام 45 نفر از خواهران بسیجی شهرستان در قالب یک کاروان به اردوی راهیان نور خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میر مرسل ایزدی پور فرماندار شهرستان سیریک در گفتگو با خبرنگار آذینی اظهار کرد: بسیجیان در مدت 5 روزه این اردو از مناطق عملیاتی دفاع مقدس دهلاویه، اروند کنار، شلمچه، هویزه، چذابه ، طلائیه ، دوکوهه ، خرمشهر و فکه دیدن خواهند کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی ,وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 150 نفر از خواهران و برداران بسیجی و خانواده های معظم شهداء به اردوی راهیان نور اعزام شدند.
,ایزدی پور بیان کرد: برگزاری اردوی راهیاننور تاثیر فراوانی در بالا بردن بینش معنوی نسل جوان امروز دارد و این اردوها فرصتی است تا آنان بتوانند با حضور در این مناطق به خودسازی و ایثارگری رزمندگان هشت ساله دفاع مقدس بیشتر آشنا و از نزدیک لمس کنند.
,فرماندار شهرستان سیریک خاطرنشان کرد: این اردوها در راستای استقلال ارزشهای دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت و انتقال ارزشهای دفاع مقدس برگزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه