رییس آموزش و پرورش کاشمر مطرح کرد:
لزوم استفاده بهینه از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش
رییس آموزش و پرورش کاشمر بر لزوم توجه به ظرفیت های قانونی شورای آموزش و پرورش تأکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر دکتر ایرج سعادتمند رییس اداره آموزش و پرورش کاشمر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش با اشاره به جایگاه قانونی این شورا اظهار داشت: تشکیل شوراهای آموزش و پرورش مصوب سال 1372 می باشد و قانونگذار ظرفیت بالایی برای این شوراها قائل شده است به گونه ای که حتی می تواند قانون وضع کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,وی ادامه داد: متأسفانه از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش که توسط قانونگذار تعبیه شده است در کشور و از جمله در شهرستان ما استفاده کافی نشده است.
,سعادتمند با تأکید بر لزوم مشارکت مردم در آموزش و پرورش افزود: هیچ کشوری را سراغ نداریم که درهای آموزش و پرورش را به روی مردم بسته باشد و به رشد و توسعه و بالندگی رسیده باشد چرا که رشد و توسعه هر کشوری از مسیر آموزش و پرورش می گذرد و آموزش و پرورش هم به تنهایی نمی تواند این بار سنگین را بردارد بلکه انجام این مسئولیت، مشارکت مردمی را می طلبد.
,وی ادامه داد: یکی از مهمترین عرصه های مشارکت مردم، مشارکت نظام مند در شوراهای آموزش و پرورش است که عالی ترین مقام اجرایی و سیاسی شهرستان یعنی فرماندار ریاست آن را بر عهده دارد.
,رییس آموزش و پرورش کاشمر با گلایه از عدم حضور برخی مسئولان کاشمر در جلسه شورای آموزش و پرورش تصریح کرد: در زمان فرماندار قبلی کاشمر، اعضای شورای آموزش و پرورش با جدیت بیشتری در جلسات شرکت می کردند و فرماندار سابق کاشمر هم به طور جدی پیگیر حضور همه اعضا در جلسه بود ولی هم اکنون متأسفانه بسیاری از دعوت شدگان به جلسه حضور ندارند و اگر این گونه باشد بهتر است که نام آن ها را از شورا حذف کنیم چرا که وقتی فقط اسمشان باشد و ارزشی قائل نشوند و در جلسات حضور پیدا نکنند چه فایده ای دارد.
,سعادتمند همچنین با اشاره به دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: در روز 12 بهمن سالروز ورود تاریخی حضرت امام خمینی(ره) به کشور، گروه هزار نفری از تشکل های دانش آموزی پیشتازان، فرزانگان، هلال احمر و بسیج از پایه ششم ابتدایی و مقاطع متوسطه اول و دوم در مراسم کاشمر حضور خواهند داشت و به اجرای سرود دسته جمعی خواهند پرداخت.
,شایان ذکر است فرماندار کاشمر در این نشست در واکنش به غیبت برخی اعضای شورای آموزش و پرورش تأکید کرد: این بار به مدیران غایب در جلسه به طور کتبی تذکر داده خواهد شد و در صورت تکرار غیبت آن ها در جلسات آتی به دستگاه های مسئول آن ها ابلاغ کرده و به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه