رئیس انجمن توسعه مردمی دامغان :

رشد و توسعه دامغان باید دغدغه همگان باشد

رشد و توسعه دامغان باید دغدغه همگان باشد
رئیس انجمن توسعه مردمی دامغان با اشاره به اینکه پیگیری مطالبات مردمی در دستور کار این انجمن قرار دارد گفت: تا حصول نتیجه مطالبات مردم دامغان در حوزه های مختلف از سوی انجمن پیگیری و نتیجه آن به اطلاع مردم خواهد رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان ؛ رضا زارع زاده در جلسه انجمن توسعه مردمی شهرستان دامغان به میزبانی سالن جلسات شهرداری این شهر افزود: رشد و توسعه دامغان باید دغدغه و الویت های نخست همگان و به ویژه مسئولان شهرستان باشد و همه دلسوزان و موثرین دامغانی نیز پای در این عرصه بگذارند و در این راه گام بردارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان ؛ رضا زارع زاده در جلسه انجمن توسعه مردمی شهرستان دامغان به میزبانی سالن جلسات شهرداری این شهر افزود: رشد و توسعه دامغان باید دغدغه و الویت های نخست همگان و به ویژه مسئولان شهرستان باشد و همه دلسوزان و موثرین دامغانی نیز پای در این عرصه بگذارند و در این راه گام بردارند., تیتریک دامغان ؛ رضا زارع زاده در جلسه انجمن توسعه مردمی شهرستان دامغان به میزبانی سالن جلسات شهرداری این شهر افزود: رشد و توسعه دامغان باید دغدغه و الویت های نخست همگان و به ویژه مسئولان شهرستان باشد و همه دلسوزان و موثرین دامغانی نیز پای در این عرصه بگذارند و در این راه گام بردارند., تیتریک دامغان,

وی اضافه کرد: شهرستان دامغان دارای توانمندی و ظرفیت های بسیار خوبی است و زمینه رشد و توسعه را دارد و برای رشد و توسعه همه جانبه دامغان باید از شعار و حرف خارج شد و در عمل ورود پیدا کرد و برای انجام این کار معطل دیگران نباید بود.

,

رئیس انجمن توسعه مردمی دامغان با بیان اینکه در سایه وحدت و اتحاد می توانیم به رشد و توسعه دامغان کمک کنیم افزود: به جای تهمت و افترا زدن به یکدیگر که متاسفانه امروزه در بعضی از مجامع عمومی و خصوصی و فضاهای مجازی به آن می پردازند بیاییم به رشد و توسعه دامغان فکر کنیم و نگذاریم شهرستان ما بیش از این آسیب و ضربه ببیند و از رشد و توسعه عقب بماند.

,

وی خاطر نشان کرد: با توجه به وجود معضل بیکاری به عنوان یکی از دغدغه های اصلی مردم و مسئولان، انتظار می رود از سرمایه گذران با روی خوش استقبال و برخورد کرد تا آنان نیز با انگیزه بهتری بتوانند در این شهرستان که مشکل بیکاری و اشتغال را دارد سرمایه گذاری کنندتا این معضل برطرف شود.

,

زارع زاده با اشاره به حضور افراد تاثیر گذار و صاحب نظر، متخصص وصاحب نفوذ در انجمن توسعه مردمی دامغان اظهار داشت: جمعه این هفته نشست مشترک انجمن توسعه مردمی دامغان با انجمن توسعه پایدار دامغانی های مقیم تهران با هدف هم اندیشی و همفکری در زمینه کمک هرچه بهتر به رشد و توسعه دامغان به میزبانی سالن جلسات شهرداری این شهر برگزار خواهد شد.

,

وی با انتقاد از تعطیل شدن صنعت فرش بافی و قالی بافی در دامغان تصریح کرد: روزی در دامغان هشت هزارو 700 نفراز بانوان در صنعت فرش بافی و قالی بافی فعالیت مستقیم داشتند ولی اکنون و با تاسف باید گفت این عدد به 200 نفر رسیده است و جا دارد برای احیاء این صنعت که در اشتغال و رفع بیکاری و اقتصاد خانواده ها تاثیر فراوان دارد گام اساسی برداشت و این صنعت را از این حالت خارج کرد.

,

وی گفت: به زودی یک دوره آموزشی 45 روزه قلم کاری با همکاری مرکز آموزش فنی و حرفه ای دامغان برگزار خواهد شد.

,

در این جلسه هریک از اعضاء به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در زمینه چگونگی کمک به رشد و توسعه دامغان و رفع موانع و ارائه راهکارها پرداختند.

,
, ,

, , , ,

, , , ,


انتهای پیام /

,
, انتهای پیام /, انتهای پیام /]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه