بی توجهی به زیبا سازی بزگراه امام علی(ع)؛

کار نیمه تمام حسنوند روی زمین مانده+تصویر

کار نیمه تمام حسنوند روی زمین مانده+تصویر
حال که بیش از 8 ماه از بهره برداری این پروژه می گذرد از ابتدا تا انتهای مسیر 75 متری نه تنها روشنایی وجود ندارد بلکه در برخی نقاط پایه های برق هم جهت روشنایی نصب نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از "سپاس"  شهر بوشهر با وجود موقعیت بی نظیر اقتصادی، بندری و گمرکی و حالت شبه جزیره ای آن که فقط از یک طرف به خشکی ارتباط دارد از مدت ها قبل با مشکلات جدی در زمینه حمل و نقل زمینی روبه رو بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, "سپاس",

توسعه شهرنشینی و گسترش وسایل نقلیه و نیز وجود پایگاه های نظامی و نیروگاه اتمی بر اهمیت موضوع افزوده و نیاز به راه های ارتباطی را برای این شبهه جزیره دوچندان کرده است.

تا پیش از اجرای بزرگراه امام علی(ع)، برخی ایام سال، 60 هزار تردد در شبانه‌روز راه خروجی شهر بوشهر انجام می شد و در حالت عادی 24 هزار تردد در استان‌ انجام می شد و این حجم تردد با وجود ورودی‌های شهر بوشهر جوابگو نبود و در صورت بروز حادثه غیر مترقبه، امکان تخلیه شهر ناممکن و یا شاید بسیار سخت می نمود و این مهم باعث شد که مسئولان وقت در فکر چاره ای برای این مشکل بزرگ برآیند و درصدد احداث راه خروجی دیگری برای این شهر باشند.

تا قبل از احداث این بزرگراه تنها راه خروجی شهر همان راه سنتی شهر بود، پروژۀ بزرگراه امام علی(ع) و میدان غدیر در آبان ماه 87 با خرید اراضی نیروی دریایی توسط شهرداری بوشهر آغاز گردید، در مراحل آغازین کار، این پروژه به خوبی پیش می رفت تا اینکه شهرداری با کمبود اعتبارات مواجه شد و روند اجرایی پروژه متوقف شد.

با تغییر استاندار بوشهر و روی کار آمدن فریدون حسنوند، پروژه از شهرداری به اداره راه و شهر سازی واگذار شد و این پروژه جان تازه ای به خود گرفت. این پروژه که به دلیل باتلاقی بودن مسیر چند سال باید به طول می انجامید، اما در مدت 7 ماه و با 50 میلیارد ریال اعتبار به مرحلۀ بهره برداری رسید.

گذر 75 متری امام علی به عنوان خروجی دوم مرکز استان در شرایطی با جدیت و با پیگیری استاندار سابق بوشهر به بهره برداری رسید که دارای نواقصاتی هم می باشد که ضرورت دارد برای اصلاح آن تمهیداتی اندیشه شود.

حسنوند با توان اجرایی بالای خود نقشه های خوبی برای زیباسازی این بزرگراه و اماکن تفریحی کنار آن و نیز پارک آبی در حاشیه آن در نظر داشت که متاسفانه با رفتن او رسیدگی به این امور به صورت کامل تعطیل شد و کار نیمه تمام حسنوند تا کنون روی زمین مانده است.

جا دارد استاندار بوشهر با در نظر گرفتن اهمیت ورودی شهر در جذب توریست و زیبایی شهر این مهم توجه ویژه داشته و کار نیمه تمام حسنوند را تکمیل کرده و گامی موثر در زیبا سازی شهر بردارد.

حال که بیش از 8 ماه از بهره برداری این پروژه می گذرد از ابتدا تا انتهای مسیر 75 متری نه تنها روشنایی وجود ندارد بلکه در برخی نقاط پایه های برق هم جهت روشنایی نصب نشده است.

در ابتدای ورودی (میدان مطهری) بزرگراه بعد از طی کردن مسیر کوتاهی تابلویی جهت دور برگردان نصب شده، اما در شب به دلیل نبود روشنایی لازم و دید محدود، باعث می شود راننده متوجه دور برگردان نشده ونیز امکان برخورد با موانع بین راه و تصادف زنجیره ای وجود دارد.
 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,









,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه