معاون فرهنگی، پژوهشی تبلیغات اسلامی گیلان؛

ایجاد وحدت و همدلی در بین اقشار مختلف مردم از وظایف مبلغین است

ایجاد وحدت و همدلی در بین اقشار مختلف مردم از وظایف مبلغین است
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان در دیدار با رئیس حوزه علمیه اهل سنت تالش گفت: ایجاد وحدت و همدلی در بین اقشار مختلف مردم از وظایف دقیق مبلغین است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر؛ حجت‌الاسلام سید حسین گلمیرزاده معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان در دیدار با رئیس حوزه علمیه اهل سنت تالش با اظهار اینکه ایجاد وحدت و همدلی در بین اقشار مختلف مردم از وظایف دقیق مبلغین است، شناخت آسیب های اجتماعی و ایجاد راهکارهای عملیاتی برای کاهش آسیب ها را نکته مهم دیگر دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,

این مسئول فرهنگی خاطرنشان کرد: برگزاری جلسات هم اندیشی در بین طلاب و روحانیون اهل تسنن وتشیع می تواند نقشه های دشمن را خنثی کند.

,

در ادامه حجت‌الاسلام محمدی رئیس حوزه علمیه تالش هم اظهارداشت:  برگزاری یادواره و جلسات هم اندیشی می تواند به وحدت و انسجام کمک کند و دلها را نزدیکتر کند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه