مسابقه کاراته لیگ استان فارس درشهر قائمیه کازرون برگزار شد

مسابقه کاراته لیگ استان فارس درشهر قائمیه کازرون برگزار شد
مسابقه کاراته لیگ استان فارس با حضور 13 شهرستان فارس در شهر قائمیه کازرون برگزار شد که در رده نوجوانان محمد حیدری از زرقان با مجموع ۱۹۰۰ امتیاز مقام اول اولین دوره لیگ کاراته آزاد استان فارس را به دست آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرقونیا،حامد محمدی رئیس اداره ورزش وجوانان شهرستان کازرون گفت: این مسابقات با شرکت ۱۵۰ ورزشکار کاراته در سالن حوزه مقاومت بسیج شهر قائمیه برگزار شد و تیم برتر به مسابقات لیگ قهرمانی کشور معرفی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرقونیا,

, ,

احمد مبارکی رئیس سبک های کاراته آزاد استان فارس گفت: این مسابقات در سه رده سنی نونهال نوجوانان و جوانان از شهرستان های استان فارس شرکت کردند که دور آخر لیگ قهرمانی استان فارس است.

,

در پایان این مسابقات در رده نوجوانان محمد حیدری از زرقان با مجموع ۱۹۰۰ امتیاز مقام اول اولین دوره لیگ کاراته آزاد استان را به دست آورد و همچنین محمد جواد لهراسبی هم مقام دوم کسب کرد ولی درمجموع مقامی بدست نیاورد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه