مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان خبر داد:

برآور د خسارت 1500 میلیاردی سیلاب در شرق هرمزگان

برآور د خسارت 1500 میلیاردی سیلاب در شرق هرمزگان
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: طبق برآوردهای صورت گرفته میزان خسارت سیل اخیر در شرق هرمزگان بالغ بر هزار و 500 میلیارد ریال معادل 150 میلیارد تومان بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ علیرضا صفا پس از بازدید مناطق سیل زده شهرستان های جاسک و بشاگرد و بررسی روند امدادرسانی به سیل زدگان، اظهار داشت: برنامه‌ ریزی و اجرای طرح‌هایی برای جلوگیری از وقوع سیل در این مناطق ضروری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

وی افزود: یکی از بهترین راه‌ها برای مهار سیل در این روستاها پرهیز از ساخت و سازها در اطراف رودخانه ‌هاست.

,

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان درخصوص میزان دقیق خسارات وارده ناشی از این سیل، بیان داشت: در اثر بارندگی و جاری شدن سیلاب خسارت‌های فراوانی به منازل مسکونی، تاسیسات، شبکه های آب و برق و اراضی کشاورزی به ویژه در شهرستان‌های جاسک ، بشاگرد ، میناب، سیریک ، رودان و بندرعباس وارد شده است.

,

صفا خاطرنشان کرد: طبق برآوردهای صورت گرفته میزان خسارت سیل اخیر در شرق هرمزگان بالغ بر هزار و 500 میلیارد ریال معادل 150 میلیارد تومان بوده است.

,

در این بازدید از نزدیک مشکلات و خسارت وارده به اهالی روستاهای سیل زده بررسی و تعدادی از اهالی روستاها نیز که در جریان سیلاب دچار خسارت شده‌ بودند، مشکلات خود را با مسئولان در میان گذاشتند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه