استاندار سمنان:

۴۸۵پروژه عمرانی و اقتصادی در دهه‌فجر به بهره‌برداری می رسد

۴۸۵پروژه عمرانی و اقتصادی در دهه‌فجر به بهره‌برداری می رسد
استاندار سمنان اظهار کرد: پروژه‌های دهه فجر استان سمنان در سال جاری از نظر تعداد در مقایسه با سال قبل ۱۶درصد افزایش داشته است و ۴۸۵پروژه می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از قومس،  محمدرضا خباز امروز یکشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با اصحاب رسانه ضمن تبریک بمناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر بیان کرد: اعتبار پروژه‌های دهه مبارک فجر در این استان در سال جاری بالغ بر 727 میلیارد تومان می باشد و در دهه فجر سال جاری 9 پروژه استانی به بهره‌برداری خواهد رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس,

وی تصریح کرد:  در شهرستان شاهرود 110 پروژه،  دامغان 81 پروژه ، سمنان 83 پروژه و شهرستان میامی 49 پروژه و مهدیشهر 41 پروژه ، گرمسار  53 پروژه،رادان 26 پروژه و شهرستان سرخه 33 پروژه به بهره برداری می رسد.

,

استاندار سمنان با بیان اینکه این پروژه ها با با حضور مسئولان کشوری و استانی افتتاح می شوند تصریح کرد: 433 پروژه از پروژه‌های امسال عمرانی می باشند و  666شغل جدید از طریق  پروژه‌های دهه فجر ایجاد می شود.

,

خباز افزود: 485 پروژه  این دهه، پروژه اقتصادی می باشند و از جمله آنها افتتاح ساختمان دانشگاه پیام نور،، آبرسانی به 10 روستای کلاته شرقی میامی، کلنگ‌زنی پروژه یک‌سان‌سازی آب شرب سمنان، کلنگ‌زنی یک پروژه برق‌آبی و تولید برق از خطوط انتقال آب روزیه، ، اجرای خط انتقال آب تصفیه‌خانه گرمسار، افتتاح مدرسه 12کلاسه شهید مطهری شاهرود، افتتاح آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دامغان می باشد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه