بیش از 400 برنامه توسط سپاه سیدالشهدا (ع) در ایام دهه فجر برگزار می شود

بیش از 400 برنامه توسط سپاه سیدالشهدا (ع) در ایام دهه فجر برگزار می شود
جانشین فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) گفت: در ایام دهه فجر بیش از 400 برنامه در شهرستان های استان تهران برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیل آفتاب ری، سرهنگ غلامرضا بوربور ثانی جانشین فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران در نشست خبری دهه فجر 95 که با حضور اصحاب رسانه در سالن شهید کلهر سپاه سیدالشهدا (ع) در شهرری برگزار شد، با درود به روح پرفتوح امام راحل و شهدا گفت: اگر جانفشانی و فداکاری های شهدا نبود اکنون سرنوشت کشور ما نیز مانند افغانستان و پاکستان بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری تحلیل آفتاب ری، سرهنگ غلامرضا بوربور ثانی جانشین فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران در نشست خبری دهه فجر 95 که با حضور اصحاب رسانه در سالن شهید کلهر سپاه سیدالشهدا (ع) در شهرری برگزار شد، با درود به روح پرفتوح امام راحل و شهدا گفت: اگر جانفشانی و فداکاری های شهدا نبود اکنون سرنوشت کشور ما نیز مانند افغانستان و پاکستان بود.,

بوربور ثانی گفت: هفتاد درصد شهدا حضرت امام را از نزدیک ندیده بودند ولی همگی به فرمان ایشان لبیک گفته و با تمام وجود از کشور و اسلام دفاع کردند.

,

وی ادامه داد: امروز ما وظیفه داریم به پاس خون شهدا و مجاهدت رزمندگان اسلام از انقلاب اسلامی پاسداری و صیانت بکنیم.

,

بوربور ثانی گفت: هفتاد درصد شهدا حضرت امام را از نزدیک ندیده بودند ولی همگی به فرمان ایشان لبیک گفته و با تمام وجود از کشور و اسلام دفاع کردند.

,

وی ادامه داد: امروز ما وظیفه داریم به پاس خون شهدا و مجاهدت رزمندگان اسلام از انقلاب اسلامی پاسداری و صیانت بکنیم.

,

بوربور ثانی با اشاره به برنامه های سپاه استان تهران در ایام دهه فجر گفت: با توجه به اینکه در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل هستیم، تمام نواحی موضوع اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی را محور برنامه های خود قرار داده اند. 

,

جانشین فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) به روستای قلعه سیمون اشاره کرد و گفت: ساخت و ساز در این روستا با همت بسیج سازندگی در مدت شش ماه انجام شد و روستانشینان محروم و بی بضاعت این روستا در شهرستان اسلامشهر صاحب خانه و سرپناه شدند. 

,

وی ادامه داد: نواحی استان تهران نقاط محروم شهرستان خود را شناسایی کرده و توسط بسیج سازندگی نسبت به محرومیت زدایی آن اقدام کرده اند. 

,

جانشین فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) با اشاره به مشکلات آب شهرستان ملارد، تصریح کرد: آبرسانی در روستای قمشلوی ملارد در حال اتمام است و به زودی به بهره برداری می رسد. 

,

بوربور ثانی با اشاره به اینکه روز 22 بهمن با روز جمعه مصادف شده است، بیان کرد: پس از مراسم باشکوه راهپیمایی، شرکت کنندگان در مصلی شهرستان خود در مراسم نماز جمعه شرکت خواهند کرد. 

,

وی با تشریح برنامه های ایام دهه فجر گفت: بیش از 400 برنامه توسط نواحی استان تهران اجرا می شود که هر شهرستان بیش از 40 برنامه شاخص دارد.

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه