با برگزاری بیش از 12 هزار برنامه در ایام دهه فجر؛

سمفونی نوستالژی انقلاب در کوچه پس کوچه های زاهدان ‌پیچد

سمفونی نوستالژی انقلاب در کوچه پس کوچه های زاهدان ‌پیچد
به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر خیابان ها و میادین شهر زاهدان هم خود را برای ورود امام آماده کرده اند بگونه ای که اکثر میادین و خیابان های اصلی این شهرستان مزین به نورپردازی و نصب المان ها ویژه ایام الله دهه فجرشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، دهه فجر که می شود آلبوم خاطرات دهه پنجاه و شصتی ها هم ورق می خورد و با خود روزهایی را برای ما، پدرها و مادرهایمان تداعی می‌کند که مردم لبیک گویان به کوچه‌ها و خیابان‌های شهر می‌آمدند و با دستانی گره زده شعار می‌دادند.
امسال هم دهه فجر با تمام خاطراتش آمد تا کوبنده تر از سال های قبل شعار " مرگ بر آمریکا"، " مرگ بر اسرائیل" و " 22 بهمن ماه یوم الله" است را با دستانی گره زده بر سر دشمنان نظام و انقلاب بکوبیم.
گفتنی است امسال نیز به مناسبت ایام الله دهه فجر بیش از 12 هزار عنوان برنامه در سطح استان سیستان وبلوچستان برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه، ,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه