برتری فوتبال بر سیاست

برتری فوتبال بر سیاست
آلن بالدوین خبرنگار خبرگزاری رویترز در گزارشی به سراغ حاشیه های اولین بازی تیم ملی در جام جهانی رفته. او با ایرانی هایی صحبت کرده که لهجه امریکایی شان کاملا مشخص بوده. افرادی که از امریکا برای تشویق تیم ملی کشورشان به برزیل آمده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانانیما یکی از این افراد است که از نیوجرسی به کوریتیبا آمده. او می گوید:" من هیچ وقت به ایران نرفته ام و در امریکا به دنیا آمده ام و در این کشور بزرگ شده ام. اما کاری به سیاست ندارم. این چیزها مربوط به سیاستمداران است و من به خاطر ایرانی بودنم، اینجا هستم تا از تیم ملی کشورم حمایت کنم."

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

نیما که تحصیلکرده حقوق است ادامه می دهد: هر جای دنیا که باشی و نگرش سیاسی ات هر چیزی که باشد، در فوتبال باید این مسائل را کنار بگذاری و از تیم کشورت حمایت کنی. "

,

نویسنده رویترز در ادامه سراغ یکسری مسائل سیاسی تکراری رفته که ارزش خواندن ندارد. او در پایان گزارش خود به تعدادی از بازیکنان تیم ملی اشاره کرده که از کشور دیگری به ایران رفته اند تا برای تیم ملی بازی کنند.

,

یکی از این بازیکنان، دنیل داوری است که در آلمان به دنیا آمده و نمی تواند فارسی صحبت کند. او در گفتگو با خبرنگاران مدعی شده که سیاست را دنبال نمی کند و مهم ترین چیز برای او فوتبال است.

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه