بازیکنانم به وفاق رسیده اند
کاظمى: آندو به خاطر آسیا به استقلال رفت
سرمربى تیم فوتبال ماشین سازى گفت: شرایط فنى تیم رفته رفته بهتر مى شود و بازیکنان به هماهنگى رسیده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریز بیدار ، فرهاد کاظمی با اعلام این مطلب افزود: هر روز که میگذرد شرایط تیم ماشینسازی بهتر می شود و بازیکنان به یک وفاق رسیدهاند. از هیئت مدیره و مدیرعامل هم تشکر میکنم که در این مدت ما را حمایت کردهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریز بیدار ،,
وی افزود: خوشبختانه همه مسئولان باشگاه دست به دست هم دادهاند تا تیم ماشینسازی بتواند روزهای موفقآمیزی را رقم بزند. من شک ندارم که این گونه خواهد شد.
,
سرمربی تیم فوتبال ماشینسازی در خصوص عملکرد خوب حاجمحمدی در بازی مقابل تراکتورسازی تصریح کرد: حاجمحمدی بازیکن خیلی خوبی است و در بازیهای بعدی نه تنها این بازیکن بلکه سایر بازیکنان هم بهتر بازی خواهند کرد.
,
کاظمی در پاسخ به این سوال که آیا جدایی آندو به ضرر ماشین سازی بود یا خیر خاطرنشان کرد: آندو به لحاظ اخلاقی و فنی بازیکن بزرگی است اما چون میخواست به استقلال برود و در لیگ قهرمانان آسیا بازی کند ما اجازه جدایی به این بازیکن دادیم.
]
ارسال دیدگاه