مجری طرح انتقال آب کاکارضا به خرم آباد در حاشیه بازدید وزیر نیرو از این پروژه:
این پروژه به 450 میلیاردتومان اعتبار نیازمند است
مجری طرح انتقال آب کاکارضا به خرم آباد گفت: کل اعتباری که در طول این 10 سال برای این پروژه هزینه شده 40 میلیارد تومان است و در صورت تأمین اعتبار 450 میلیارد تومانی این طرح چهار ساله به بهره برداری می رسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا و به نقل از سفیرافلاک ، سیاوش زیدعلی؛ مجری طرح انتقال آب کاکارضا به خرم آباد در حاشیه بازدید وزیر نیرو از این پروژه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سفیر افلاک در خصوص این طرح گفت: این طرح با هدف تأمین آب شرب خرم آباد از سال 83 شروع شد وبعداً با توجه به اصلاحاتی که صورت گرفت توسعه شبکه آبیاری در بخش کشاورزی به طول 8300 کیلومتر نیز در دستور کار این پروژه قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, سفیرافلاک,زیدعلی افزود: سامانه های انتقال از بخش های مختلفی تشکیل شده که بخش بند انحرافی صددرصد کامل شده ودر بخش تونل خروجی 10 کیلومتر اول 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که یک خط انتقال آب به طول 21 کیلومتر آب را از سد مخزنی سراب تلخ به خرم آباد انتقال می دهد.
,وی با بیان این که این پروژه در دو بخش به صورت کامل در سال91 به اتمام رسیده است ادامه داد: در قطعه اول سامانه انتقال به طول 8300 متر آبان سال 88 شروع شده و الان 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به دلیل مشکلات مالی الان رونق چندانی ندارد و در دوره تعلیق است.
,مجری طرح انتقال آب کاکارضا به خرم آباد گفت: کل اعتباری که در طول این 10 سال برای این پروژه هزینه شده 40 میلیارد تومان است و در صورت تأمین اعتبار 450 میلیارد تومانی این طرح چهار ساله به بهره برداری می رسد.
,زیدعلی افزود: در بخش بند ساختمان تونل کاکارضا و ساختمان آبیاری زیرکشی برای هرکدام به صورت جداگانه در سال 93 یک میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
,وی با بیان این که این طرح هشت میلیارد توان بدهی دارد اظهار کرد: این طرح در مجموع 8 میلیارد تومان به پیمانکاران ، مشاوران، تولیدکنندگان لوله و تجهیزات بدهی دارد.
,مجری طرح انتقال آب کاکارضا به خرم آباد در خصوص توسعه صنعت توریسم در این منطقه گفت: این منطقه از طبیعت بکر و زیبایی دارد که در زمان دولت دهم دو منطقه چشمه آب گل هو و کاکارضا به عنوان منطقه نمونه گردشگری شناخته شد که چشم انداز زیبایی دارد بسیار زیادی دارد و برای توسعه آن بایستی امکانات مهیا شود.
,زیدعلی با بیان این که این پروژه از نظر صنعت توریسم در دو مقوله قابل بحث است ادامه داد: در صورت تأمین آب بدون هیچ صرف هیچ هزینه ای در جذب گردشگر تأثیر بسیاری دارد.
,وی به اقدامات انجام شده برای توسعه صنعت توریسم در این منطقه اشاره کرد و گفت: در دو بخش ورودی و خروجی این طرح اقداماتی برای توسعه گردشگری پیش بینی کرده ایم که در تونل ورودی این طرح 34 هکتار در بند انحرافی برای این منظور در نظر گرفته شده است و در خروجی تونل هم سازه ای طراحی شده که به شکل آبشار کوچکی با فضاسازی محیط خوبی را ایجاد کرده است که به دلیل کمبود اعتبار ناقص مانده است.
]
ارسال دیدگاه