به میمنت دهه فجر؛
۱۲ پروژه عمران شهری در رودبار افتتاح شد
شهردار رودبار از افتتاح ۱۲ پروژه عمران شهری به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زیتون خبر، ناصر عطایی در حاشیه افتتاح پروژه های عمران شهری به خبرنگار ما گفت: به همت مدیریت شهری ۱۲ پروژه عمرانی که در مناطق مختلف رودبار اجرایی شده افتتاح و به بهره برداری رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون خبر,شهردار رودبار تعریض پل گرمابکش پایین بازار، آسفالت و احداث دیوار حفاظتی مسیر شهدای گمنام بالا بازار رودبار به طول هزار متر مربع و آسفالت بالابازار به طول دو هزار مترمربع را از جمله این پروژه ها عنوان کرد.
وی ادامه داد: لکه گیری معابر سطح شهر به طول ۷۰۰ متر، بهسازی و موزائیک فرش در پایین بازار و وسط بازار به طول ۴ هزار متر، بازسازی و بتن ریزی کوچه و معابر کلشتر، پایین بازار و گلدیان از دیگر این پروژه ها هستند.
عطایی، بهره برداری از درگاه پرداخت الکترونیکی قبوض نوسازی، تجهیز و نوسازی ماشین آلات عمرانی و احداث دیواره های حفاظتی را از دیگر این پروژه ها برشمرد.
شهردار رودبار بیان نمود: توسعه شهربازی پارک شهید چمران و احداث دفاتر و انبارهای واحدهای نقلیه و خدمات و فضای سبز را از دیگر پروژه های شهرداری در دهه فجر عنوان نمود.
انتهای پیام
شهردار رودبار تعریض پل گرمابکش پایین بازار، آسفالت و احداث دیوار حفاظتی مسیر شهدای گمنام بالا بازار رودبار به طول هزار متر مربع و آسفالت بالابازار به طول دو هزار مترمربع را از جمله این پروژه ها عنوان کرد.
,وی ادامه داد: لکه گیری معابر سطح شهر به طول ۷۰۰ متر، بهسازی و موزائیک فرش در پایین بازار و وسط بازار به طول ۴ هزار متر، بازسازی و بتن ریزی کوچه و معابر کلشتر، پایین بازار و گلدیان از دیگر این پروژه ها هستند.
,عطایی، بهره برداری از درگاه پرداخت الکترونیکی قبوض نوسازی، تجهیز و نوسازی ماشین آلات عمرانی و احداث دیواره های حفاظتی را از دیگر این پروژه ها برشمرد.
,شهردار رودبار بیان نمود: توسعه شهربازی پارک شهید چمران و احداث دفاتر و انبارهای واحدهای نقلیه و خدمات و فضای سبز را از دیگر پروژه های شهرداری در دهه فجر عنوان نمود.
,انتهای پیام
,]
ارسال دیدگاه