به همت ماموران مبارزه با قاچاق کالا؛
عامل قاچاق اقلام بهداشتی و آرایشی در قزوین دستگیر شد
به همت ماموران مبارزه با قاچاق کالا در استان، عامل قاچاق اقلام بهداشتی و آرایشی در قزوین دستگیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود احمدی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین در گفتوگو با صبح قزویناز محکومیت عامل قاچاق اقلام بهداشتی و آرایشی در این استان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,
وی در ادامه افزود: با دریافت گزارش ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان قزوین در حین گشت زنی و کنترل خودروها با مشکوک شدن به یک خودروی عبوری پس از متوقف ساختن آن در طی بازرسی که در مجموع بیش از2000قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتیکشف شد.
این مسئول اذعان کرد: پس از تشکیل پرونده این تخلف جهت رسیدگی به شعبه هفتم رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان قزوین ارجاع داده شد.
وی ابراز کرد: شعبه هفتم با احضار متهم و بررسی اسناد و مدارک موجود تخلف انتسابی را محرز تشخیص داده و متهم را علاوه بر ضبط کالای مکشوفه به نفع دولت به به پرداخت 000 000 230 ریال(دویست و سی میلیون ریال) جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.
عامل قاچاق سیگار در قزوین تعزیر شد
احمدی همچنین از محکومیت عامل قاچاق سیگار در این استان خبر داد.
وی یادآور شد: با دریافت گزارش ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان قزوین در حین گشت زنی و کنترل خودروها با مشکوک شدن به یک خودروی عبوری پس از متوقف ساختن آن در طی بازرسی 1500 باکس انواع سیگار خارجی قاچاق کشف شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین بیان کرد: سپس پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به شعبه هفتم رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارزتعزیرات حکومتی شهرستان قزوین ارجاع داده شد.
وی در پایان گفت: شعبه هفتم با احضار متهم و بررسی اسناد و مدارک موجود تخلف انتسابی را محرز تشخیص داده و متهم را علاوه بر ضبط کالای مکشوفه به نفع دولت به پرداخت مبلغی بیش از 000 000 800 1ریال (یک میلیاردو هشتصد میلیون ریال )جریمه نقدی در حق دولت محکوم کرد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه