در سالن یادگار امام (ره) از 16 بهمن ماه؛
نمایش کودکانه "پری مهربون" در سرخه به روی صحنه می رود
نمایش کودکانه شاد و موزیکال "پری مهربون" در در سالن یادگار امام (ره) سرخه از 16 بهمن ماه به روی صحنه می رود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای سرخه، محسن زکی کارگردان نمایش "پری مهربون" در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه در خصوص اجرای نمایش "پری مهربون" اظهار داشت: این نمایش قرار است از 16 تا 22 بهمن ماه در سالن یادگار امام خمینی(ره) شهرستان سرخه هر روز رأس ساعت 17:30 بعد از ظهر به روی صحنه رود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه, ندای سرخه ,وی با اشاره به اینکه این نمایش نمایشی شاد و موزیکال است و ویژه گروه سنی کودکان و نوجوانان است، افزود: مضمون این نمایش در مورد دختری به نام مهشید است که مادربزرگش او را «پری مهربان من» صدا می زند،روزی مهشید از مادربزرگش درخواست می کند که قصه پری رو براش تعریف کنه و مادربزرگ قصه رو تعریف می کنه، مهشید به خواب میره و در خواب می بینه که توی جنگله و می خواد بره پیش پری که در این مسیر اتفاقات مختلفی براش اتفاق می افتد و ...»
,کارگردان نمایش "پری مهربون" خاطرنشان کرد: بازیگران خانم ها و آقایان «مهتاب ملکی،سمیه خیرآبادی، علی محمدی، امیرحسین دیابی، مجتبی ملک،حامد قزوینی، الناز سیادت پور، پریسا دوست محمدی، بهاره شاهجویی،سمیه عرب و سامیار زکی» در این نمایش به ایفای نقش می پردازند.
,زکی با اشاره به اینکه مدت یکسال عوامل این نمایش تمرین کرده اند، تا اجرایی خوب و مورد پسند مخاطبان را به روی صحنه ببرند، افزود: این نمایش با قلم حمزه حمید نوشته شده است و علی محمدی نیز علاوه بر بازی در نمایش دستیار کارگردان نیز هست.
,وی خاطرنشان کرد: این نمایش با نویسندگی "حمزه حمید" به کارگردانی "محسن زکی" و دستیار کارگردان "علی محمدی" به روی صحنه خواهد رفت.
,به گزارش خبرنگار ندای سرخه، محسن زکی از بازیگران قدیمی صحنه تئاتر است و سالها است که در عرصه هنر نمایش به این حرفه مشغول است. وی علاوه بر بازیگری، کارگردانی و نویسندگی را نیز تجربه کرده است و تا کنون مقام های بسیاری استانی و کشوری را کسب کرده است.
,بازی در دو سریال جاده ابریشم و عروس و همچنین تله فیلم سفر نیز در کارنامه هنری و تلویزیونی ایشان است؛ وی همچنین در برنامه تلویزیونی شب کوک در شبکه استانی سمنان ایفای نقش کرده است.
]
ارسال دیدگاه