استاندار خوزستان:
چرا اداره کل تعاونی مسکن محل صدور رانت شده است؟
شریعتی گفت:چرا اداره کل تعاونی مسکن محل صدور رانت شده است؟چرا محل سواستفاده برخی ها شده است؟[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:غلامرضا شریعتی در جلسه شورای مسکن که عصر روز گذشته در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در مورد مسکن مهر شیرین شهر و شهر رامین ما از یک طرف سرمایه رهاشده مملکت را داریم و از طرف دیگر خانواده های بی مسکن را.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
وی ادامه داد:اینکه گفته میشود ، نمی شود کار را ادامه بدهیم بدلیل اینکه جامعه هدف ما توان مالی پایینی دارند و نمی توانند تسهیلات پرداختی بانک ها را برگردانند،چیزی را حل نمی کند.
,
استاندار خوزستان گفت:مدیران بانک های استان نباید عاملی شوند تا این منابعی که برای متقاضیان مسکن مهر استان اختصاص داده شده است، برای خوزستان مصرف نشود.
,
وی ادامه داد:اداره کل تعاون مسکن چرا در چند سال گذشته انتخاباتش برگزار نشده است؟ من به اداره کل تعاون اخطار می کنم که هرچه زودتر تعاونی هایش را ساماندهی بکند.
,
شریعتی گفت:چرا اداره کل تعاونی مسکن محل صدور رانت شده است؟چرا محل سواستفاده برخی ها شده است؟
,
وی اضافه کرد:تا زمانی که آیین نامه و دستورابلاغ گردد ،بانک ها تسهیلات 30 میلیون تومانی برای تکمیل مسکن مهر بدهند.
]
ارسال دیدگاه