زایمان یک مادر در آمبولانس/ نوزاد دلفانی در برف به دنیا آمد

زایمان یک مادر در آمبولانس/ نوزاد دلفانی در برف به دنیا آمد
مادر گرفتار در برف دربخش خاوه شهرستان دلفان، نوزاد خود را در آمبولانس به دنیا آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ساعت 8:20 صبح روز دوشنبه طی ماموریتی که به مرکز پیام فوریت های پزشکی نورآباد مبنی بر شروع دردهای زایمانی مادر روستایی اعلام شد ، تکنیسین های پایگاه برخوردار به سرعت به محل اعزام می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


راه ارتباطی روستایی محمد میرزایی به علت بارش سنگین برف مسدود می باشد که پس از کمک پرسنل اداره راه، مسیر بازگشایی شده و  اورژانس ۱۱۵بعد از حدود یک ساعت به محل مورد نظر می رسد.

بعد از انجام اقدامات درمانی اولیه در روستای محمدمیرزایی ، بیمار را سریعابه داخل آمبولانس انتقال داده و با مراقبت های لازم به سمت بیمارستان ابن سینا دلفان حرکت می کنند.

در مسیر در حالی که مه غلیظ و کولاک جاده را کاملا فرا گرفته بود، زمان تولد نوزاد می رسد و با انجام مراقبت و اقدامات لازم، نوزاد به سلامت به متولد می شود.

, ,
,
,
,
,
,

با تلاش تکنیسین ها امین کریمی و محمد عینی، مادر و نوزاد با حال عمومی خوب تحویل بیمارستان ابن سینا نورآباد می شوند.

,

گفتنی است، بارش برف که در شهرستان دلفان از روز جمعه آغاز شده و تاکنون نیز ادامه دارد ارتباط جاده ای 250 روستا را قطع کرده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه